Rayo Vallecano vs Real Valladolid – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Rayo Vallecano og Real Valladolid, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Campo de Futbol de Vallecaspå torsdag.

Rayo Vallecano går ind til runde 33 som nummer 9 i La Liga tabellen med 43 point på kontoen. Med 32 runder bag dem har Real Valladolid samlet 35 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Real Valladolid fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på torsdag. Rayo Vallecano bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Rayo Vallecano ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Real Valladolid er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 25 mål, mens Real Valladolid præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.5 mål pr. kamp.

Rayo Vallecano har vundet 11 sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga. Rayo Vallecano har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Real Valladolid kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som 17 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Real Valladolid.

  • 16 af Rayo Vallecano’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 kampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Rayo Vallecano’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Rayo Vallecano’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • 16 af Real Valladolid’s seneste 18 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 20 af de seneste 22 udekampe
  • 8 af Real Valladolid’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Real Valladolid har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 9 af de seneste 10 kampe

Form Rayo Vallecano mod Real Valladolid

Rayo Vallecano har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Real Sociedad tabte de 2-1, hvorefter de vandt 2-1 over Barcelona. De var tilbage i rendestenen med et 4-0 nederlag mod Elche. Rayo Vallecano opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Real Valladolid har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Girona satte de sig igennem med 1-0, før Valencia viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Real Valladolid gik ned 2-5 mod Atletico Madrid. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv fem.

Rayo Vallecano tog 26 point fra deres seneste 17 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet syv sejre af sig efter 19 mål scoret og 19 indkasseret. Rayo Vallecano scorede ti mål og indkasserede selv 37 i deres foregående 18 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til fire sejre og 14 point.

Rayo Vallecano vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed på torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Campo de Futbol de Vallecas.

Rayo Vallecano mod Real Valladolid – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Rayo Vallecano med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Real Valladolid synes at have et godt øje til Rayo Vallecano, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 4.75 på Real Valladolid til at vinde igen.

Rayo Vallecano scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Real Valladolid i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Real Valladolid og Rayo Vallecano.

Rayo Vallecano mod Real Valladolid Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Isi Palazon trods alt stadig tegnet sig for otte mål i denne La Liga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Real Valladolid.

Rayo Vallecano høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Real Valladolid sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Rayo Vallecano vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Real Valladolid præsterede tre sejre af 10 mulige.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Rayo Vallecano har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Real Valladolid et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Rayo Vallecanos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.3 mål.