Rayo Vallecano vs Villarreal – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rayo Vallecano skal op imod Villarreal på Campo de Futbol de Vallecas på søndag i en spændende La Liga duel.

Villarreal er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Campo de Futbol de Vallecas La Liga.

Rayo Vallecano kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Villarreal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Rayo Vallecano er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i La Liga i denne sæson. Rayo Vallecano lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Villarreal har indtil videre præsteret 19 sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga. Villarreal scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Rayo Vallecano v Villarreal.

  • I 10 af de seneste 11 kampe Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i de seneste 12 kampe
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Rayo Vallecano har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Villarreal scorede i deres seneste 18 udekampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Rayo Vallecano mod Villarreal

Rayo Vallecano har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Real Betis, før Espanyol satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Madrid, der satte sig igennem med 2-1. Rayo Vallecano vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede timål, men lukkede også ni ind.

Villarreal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Athletic Bilbao nedlagt 5-1, hvorpå Girona blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Cadiz, der blev slået med 2-0. Villarreal vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede seks mål ind og scorede selv 12.

Rayo Vallecano vs Villarreal – Seneste nyt

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Rayo Vallecano på Campo de Futbol de Vallecas.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Rayo Vallecano mod Villarreal – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Rayo Vallecano med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Villarreal synes at have et godt øje til Rayo Vallecano, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.25 på Villarreal til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Rayo Vallecano og Villarreal. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Rayo Vallecano mod Villarreal Spiltips

Raul de Tomas har tre mål i seks La Liga kampe for Rayo Vallecano, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Villarreal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Nicolas Jackson, der har banket otte mål ind i La Liga.

Rayo Vallecano vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Villarreal vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Rayo Vallecano på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Villarreals seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Rayo Vallecano præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Villarreal snittede 2.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i ni af Rayo Vallecanos foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.2 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.