Yussuf og Leipzig med enestående chance for at stække Liverpool

RB Leipzig og Liverpool åbner deres konto for forårets knock out-kampe, når de brager sammen i Champions League. Det sker på Puskas Arena i Budapest, Ungarn, istedet for i Leipzig, grundet forbud mod indrejse i Tyskland til Liverpool. RB Leipzig ankommer i fremragende form. Liverpool det stik modsatte.

RB Leipzig i forrygende form.

RB Leipzig ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. i deres seneste tre kampe ydmygede RB Leipzig Bochum med en 4 mål i en pokalkamp, før de vandt en 3-0 sejr mod Schalke 04 for så senest at præstere en 2-1 sejr mod Augsburg .

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for RB Leipzig.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan selvsagt ikke bruges til alverden. De er ligesom Liverpool også på udebane tirsdag aften.

Liverpool drømmer om at stoppe ringe stime.

The Reds ankommer til kampen på tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe tabte Liverpool 1-0 til Brighton, hvorefter de led et 4-1 nederlag mod Manchester City for senest at tabe et 3-1 mod Leicester.

Håbet før sæsonen hed metal, men det kan komme til at knibe for Klopp og co.

The Reds har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis de skal slippe fra Leipzig-duellen med skindet i behold på tirsdag.

RB Leipzig vs Liverpool h2h

Det er første gang, at Liverpool møder RB Leipzig på dette niveau.

  • RB Leipzig har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste RB Leipzig kampe var antal mål OVER 2.5;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Liverpool har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.70 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 59% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.25 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics