RB Leipzig lurer på overraskelsen hos Manchester United

For første gang i de to klubbers historie står RB Leipzig overfor Manchester United, når den forholdsvis unge tyske klub gæster legendariske Old Trafford onsdag aften, hvor der er kick off kl. 21.00 for de to klubbers anden kamp i gruppespillet.

Manchester United overraskede stort, i hvert fald hvis man skulle vurdere ud fra den oddsene, da de i sidste uge leverede en taktisk fremragende forestilling hos PSG, og defensivt fulgte de op med en yderst solid 0-0 mod Chelsea i weekenden. Det var Uniteds første nul i seks hjemmekampe i Premier League, så måske er de ved at får styr på dén del af spillet?

Hos RB Leipzig har de ret godt styr på de fleste dele af spillet i øjeblikket. De fører Bundesligaen, er fortsat uden nederlag i denne sæson, hvor seks af syv kampe kastede en sejr af sig, og de husker med glæde tilbage på deres seneste møde med en klub fra Premier League. De besejrede i sidste sæson Tottenham med 1-0 hjemme og 3-0 ude.

United spillede 0-0 i weekenden. RB vandt 2-0 over Istanbul i sidste uge og tre af deres seneste fem kampe havde højst to mål. Deres udekamp mod Tottenham i sidste uge blev vundet 1-0. Begge parter ved godt, at det bliver en hård kamp om at gå videre, når PSG også er med i ligningen. Vi læner derfor til, at det bliver en mere taktisk affære i aften end oddsene indikerer.

Flere interessante tips