RB Leipzig mod Arminia Bielefeld i 1. Bundesliga runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

RB Leipzig er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Arminia Bielefeld den kommende lørdag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.20 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 22 point efter 16 kampe. På de 16 runder Arminia Bielefeld har afviklet, har de indsamlet 13 point og ligger nummer 17 i stillingen.

Arminia Bielefeld går ind til kampen mod RB Leipzig på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

RB Leipzig har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Arminia Bielefeld ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for RB Leipzig v Arminia Bielefeld.

  • RB Leipzig scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • I de seneste 8 hjemmekampe i træk RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod RB Leipzig i 13 af de seneste 15 kampe
  • RB Leipzig har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • RB Leipzig vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Arminia Bielefeld har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Arminia Bielefeld i 10 af de seneste 12 kampe
  • Arminia Bielefeld tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form RB Leipzig mod Arminia Bielefeld

RB Leipzig drømmer om mere.

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 4-1 over Manchester City samt B. M’gladbach. Serien blev dog bremset mod Augsburg i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Arminia Bielefeld håber på yderligere point til samlingen.

Arminia Bielefeld har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Koln sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Hertha Berlin fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Bochum blev nedlagt med 2-0.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af RB Leipzig til 1.20 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag. Bookmakerne giver RB Leipzig 83% chance for at tage tre point mod Arminia Bielefeld. Det svarer til, at man får 1.20 på oddset for sejr til RB Leipzig, mens uafgjort giver 6.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Arminia Bielefeld betaler dig pengene 15.00 gange igen på oddset.

RB Leipzig v Arminia Bielefeld Indbyrdes historik

RB Leipzig havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i marts 2021 i 1. Bundesliga. RB Leipzig går ind til opgøret med en historik mod Arminia Bielefeld, der siger 2-0-0 for deres seneste 2 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan RB Leipzig og Arminia Bielefeld hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Red Bull Arena Leipzig i vente.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Christopher Nkunku. Han er topscorer for RB Leipzig med 7 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Arminia Bielefeld krydser til gengæld fingre for, at Masaya Okugawa kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.