Yussuf og Leipzig kan hale ind på Bayern München

RB Leipzig er klare favoritter, når de har besøg af Augsburg på Red Bull Arena Leipzig den 12. februar kl. 20:30 i 21. runde i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.22 i gevinst på oddset. RB Leipzig er placeret nummer 2 i stillingen med 41 point for 20 kampe. 19 point efter på 20 kampe ligger Augsburg nummer 13.

RB Leipzig har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 1. Bundesliga. En sejr mod rivalerne fra Augsburg vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

RB Leipzig inde i god stime.

RB Leipzig går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. RB Leipzig vandt 1-0 mod Bayer Leverkusen, hvorefter de vandt en 4-0 sejr mod Bochum, inden de smadrede Schalke 04 3-0 i deres foregående tre kampe.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for RB Leipzig.

RB Leipzig har leveret solide præstationer på hjemmebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende fredag.

Augsburg fortsat skidt kørende.

Augsburg ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe Augsburg vandt 2-1 mod Union Berlin, før de led et 3-1 nederlag mod B. Dortmund for så senest at præstere et 2-0 nederlag mod Wolfsburg .

Augsburg håbede på et år uden for mange problemer, men de sløje resultater kan snart fremtvinge en justering af sæsonmålet.

Augsburg kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden november med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Augsburg.

RB Leipzig vs Augsburg h2h

RB Leipzig havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i oktober 2020 i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 9 kampe mellem RB Leipzig og Augsburg. Begge hold scorede mål 4 gange i deres seneste 10 møder. RB Leipzig går ind til kampen med en 5-3-1 historik mod Augsburg inden deres kommende opgør i 1. Bundesliga.

  • RB Leipzig har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 4 of 6 seneste RB Leipzig kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste RB Leipzig kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Augsburg har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Augsburg har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Augsburg kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Augsburg har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.

RB Leipzig er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 1.22 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver RB Leipzig 82% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 6.00 på oddset, hvorimod Augsburg giver 13.00 gange pengene retur.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.50 på oddset, hvilket svarer til 67% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.40 på oddset.

Statistics