Poulsens nye træner debuterer for Leipzig mod Gladbach

Både RB Leipzig og B. M’gladbach går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i 1. Bundesliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Red Bull Arena Leipzig.

Efter 14 kampe afviklet er RB Leipzig placeret nummer 11 i stillingen med 18 point. Der er 0 points forskel til B. M’gladbach, der som nummer 13 har samlet 18 point sammen.

De går ind til kampen på Red Bull Arena Leipzig som favoritter, og RB Leipzig har udsigt til at skabe lidt afstand til B. M’gladbach i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

RB Leipzig har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er B. M’gladbach ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for RB Leipzig v B. M’gladbach.

  • RB Leipzig har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • RB Leipzig har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • RB Leipzig har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.
  • B. M’gladbach ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • B. M’gladbach har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • B. M’gladbach har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • B. M’gladbach har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Form RB Leipzig mod B. M’gladbach

RB Leipzig håber på yderligere point til samlingen.

RB Leipzig har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bayer Leverkusen tabte de 3-1, Union Berlin også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor RB Leipzig formåede at vinde 2-1 over Manchester City.
 

B. M’gladbach har noget at revanchere

B. M’gladbach har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Greuther Fuerth satte de sig igennem med 4-0, før FC Koln viste sig for stærke og sejrede 4-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da B. M’gladbach gik ned 0-6 mod Freiburg.
 

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af RB Leipzig til 1.79 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver RB Leipzig 56% chance for at tage tre point mod B. M’gladbach. Det svarer til, at man får 1.79 på oddset for sejr til RB Leipzig, mens uafgjort giver 4.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til B. M’gladbach betaler dig pengene 4.10 gange igen på oddset.

RB Leipzig v B. M’gladbach Indbyrdes historik

B. M’gladbach trak det korteste strå, da RB Leipzig vandt en 3-2 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr B. M’gladbach noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har RB Leipzig som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.79, hvilket svarer til, at bookmakerne giver RB Leipzig 56% chance for at banke B. M’gladbach. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod B. M’gladbach udbetaler 4.10 i gevinst på oddset for en sejr. RB Leipzig går ind til opgøret med en historik mod B. M’gladbach, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem RB Leipzig og B. M’gladbach bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan RB Leipzig og B. M’gladbach hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Red Bull Arena Leipzig i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Christopher Nkunku. Han har vist flaget for RB Leipzig med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

B. M’gladbach har til gengæld forhåbninger om, at Jonas Hofmann kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.