RB Leipzig mod Bayer Leverkusen – Optakt, Spilfiduser, Odds

RB Leipzig nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Bayer Leverkusen kommer forbi på lørdag til et opgør i Tyskland Bundesliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

RB Leipzig er i øjeblikket nummer 4 med 33 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til Red Bull Arena Leipzig.

Bayer Leverkusen er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Red Bull Arena Leipzig Tyskland Bundesliga.

RB Leipzig har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 12 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Bayer Leverkusen ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de seks mål ind, eller 0.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

RB Leipzig er noteret for ti sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. RB Leipzig har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Bayer Leverkusen har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Tyskland Bundesliga, men kan i stedet vise 14 sejre og tre uafgjorte frem. Bayer Leverkusen scorede mindst én gang i deres 17 forudgående kampe.

Vores tip

  • 14 af RB Leipzig’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 9 kampe i træk RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
  • RB Leipzig scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Der er scoret imod RB Leipzig i de seneste 11 kampe
  • RB Leipzig var i vandt de seneste 6 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 28 kampe
  • Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 28 kampe
  • Bayer Leverkusen vandt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 13 udekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 13 udekampe

Form RB Leipzig mod Bayer Leverkusen

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for RB Leipzig i øjeblikket. Mod Hoffenheim satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Werder Bremen. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Eintracht Frankfurt. RB Leipzig nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede fire mål og scorede selv 14.

Bayer Leverkusen har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Eintracht Frankfurt nedlagt 3-0, hvorpå Bochum blev fejet til side med 4-0. Senest gik formen ud over Augsburg, der blev slået med 0-1. Bayer Leverkusen har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 13 mål og indkasserede fire på deres vej.

RB Leipzig vandt fem kampe, scorede 20 mål og indkasserede 12 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. Dette indbragte dem i alt 16 point. Bayer Leverkusen vandt fem sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 19 mål og lukkede ti ind. Dette indbragte dem 18 point.

RB Leipzig vs Bayer Leverkusen – Seneste nyt

RB Leipzig kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Bayer Leverkusen. Amadou Haidara behøver ikke klæde om, når RB Leipzig næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Willi Orban og Amadou Haidara er blandt de to spillere, som mangler for RB Leipzig den kommende lørdag.

Bayer Leverkusen ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder RB Leipzig. Edmond Tapsoba, Odilon Kossounou og Amine Adli har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Bayer Leverkusen-kamp på grund af karantæne.

Victor Okoh Boniface og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayer Leverkusen, når de drager til Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig mod Bayer Leverkusen – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. På trods af en 3-2 sejr til Bayer Leverkusen i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. RB Leipzig vandt fire kampe og Bayer Leverkusen vandt tre opgør.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem RB Leipzig og Bayer Leverkusen fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

RB Leipzig mod Bayer Leverkusen Spiltips

Yussuf Poulsen har tre mål i seks Tyskland Bundesliga kampe for RB Leipzig, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Bayer Leverkusen. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Patrik Schick, der har banket tre mål ind i Tyskland Bundesliga.

RB Leipzig høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Bayer Leverkusen sikrede sig ni sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt nul nederlag. Bayer Leverkusen scorede kampens første mål i ni af deres seneste 10 udekampe. RB Leipzig præsterede kampens første scoring i otte af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens RB Leipzig har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Bayer Leverkusen et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af RB Leipzigs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.