Titelduel i Leipzig når karantæneramte Bayern dukker op

Førerholdet Bayern München vil være opsatte på at udbygge forspringet til RB Leipzig, når de to hold tørner sammen den kommende lørdag i 1. Bundesliga. RB Leipzig er placeret som nummer 2 i tabellen med 57 point efter 26 kampe. Bayern München indtager en 1. plads i stillingen med 61 point.

Bayern München vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 1. Bundesliga.

RB Leipzig fortsætter pointhøsten.

RB Leipzig vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. RB Leipzig måtte bide i græsset mod Liverpool i et 2-0 nederlag i Champions League, hvorefter de spillede 1-1 mod Eintracht, inden de besejrede Arminia Bielefeld 1-0 i deres foregående tre kampe.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for RB Leipzig den kommende lørdag.

Bayern München udvider sejrsstimen.

Bayern München er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 18 point ud af 18 mulige. I Bayern Münchens 3 sidste kampe har de været igennem en 3-1 sejr mod Werder Bremen, hvorpå fulgte en 2-1 sejr mod Lazio i Champions League, mens de senest smadrede VfB Stuttgart 4-0.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, kan være dét, der udgør forskellen for Bayern München den kommende lørdag.

RB Leipzig vs Bayern München h2h

Head-2-Head

Uafgjort er blevet en vane

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da RB Leipzig senest mødte Bayern München i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 3-3 pointdeling. I de foregående 9 kampe mellem RB Leipzig og Bayern München bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe. Bayern München har en 4-4-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod RB Leipzig i 1. Bundesliga.

  • RB Leipzig er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • RB Leipzig er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • RB Leipzig har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Bayern München har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 85 af 87 kampe.