RB Leipzig mod Borussia Mönchengladbach – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Mönchengladbach rejser på lørdag til Red Bull Arena Leipzig for at møde RB Leipzig i en Tyskland Bundesliga kamp.

RB Leipzig er nummer 5 i tabellen med 37 point efter 21 kampe, mens Borussia Mönchengladbach rangerer som nummer 13 med 22 point efter 21 kampe.

RB Leipzig har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Borussia Mönchengladbach er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Borussia Mönchengladbach præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

RB Leipzig er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

Borussia Mönchengladbach har indtil videre præsteret fem sejre og syv uafgjorte samt ni nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • I 11 af de seneste 13 kampe RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 kampe RB Leipzig har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod RB Leipzig i de seneste 10 kampe i Tyskland Bundesliga
  • 10 af RB Leipzig’s seneste 12 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod RB Leipzig i 17 af de seneste 19 kampe
  • Borussia Mönchengladbach har ikke vundet 26 af 28 af deres seneste udekampe i Tyskland Bundesliga
  • 17 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 19 udekampe havde over 2.5 mål
  • 17 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 19 kampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • I 12 af de seneste 13 udekampe Borussia Mönchengladbach har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • 16 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 18 kampe havde over 2.5 mål

Form RB Leipzig mod Borussia Mönchengladbach

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for RB Leipzig i øjeblikket. Mod Union Berlin satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 2-2 mod Augsburg. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Real Madrid. RB Leipzig præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Tyskland Bundesliga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Borussia Mönchengladbach har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Bayer Leverkusen blev det 0-0, hvorefter Bayern München viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Darmstadt. Borussia Mönchengladbach vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Tyskland Bundesliga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv otte.

RB Leipzig noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 15 mål, men indkasserede også tre selv. Borussia Mönchengladbach opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

RB Leipzig vs Borussia Mönchengladbach – Seneste nyt

RB Leipzig skulle bare have én spiller siddende, når de møder Borussia Mönchengladbach på Red Bull Arena Leipzig.

Amadou Haidara sidder over for RB Leipzig i deres kommende opgave på grund af en skade.

Borussia Mönchengladbach ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder RB Leipzig.

Det er navne som Robin Hack, Jordan Pefok, Tomas Cvancara, Tomas Cvancara og Jonas Omlin, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig mod Borussia Mönchengladbach – indbyrdes historik

RB Leipzig sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Borussia Mönchengladbach. RB Leipzig ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Borussia Mönchengladbach. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. RB Leipzig vandt seks opgør, mens Borussia Mönchengladbach sejrede tre gange.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Tyskland Bundesliga opgør mellem RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach.

RB Leipzig mod Borussia Mönchengladbach Spiltips

Det har været en god sæson for Red Bull Arena Leipzig, der lige nu står på 15 mål i ligaen og RB Leipzig håber på skarpretteren igen, når de møder Borussia Mönchengladbach.

RB Leipzig høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag i denne serie. Borussia Mönchengladbach sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. Borussia Mönchengladbach præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. RB Leipzig formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Red Bull Arena Leipzig.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. RB Leipzig formåede at score 1.9 mål i snit, hvorimod Borussia Mönchengladbach snittede 1.4 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af RB Leipzigs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Borussia Mönchengladbach spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.