RB Leipzig mod Eintracht Frankfurt – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når RB Leipzig tørner sammen med rivaler Eintracht Frankfurt i et derby Tyskland Bundesliga på lørdag på Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig går ind til runde 17 som nummer 4 i Tyskland Bundesliga tabellen med 33 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Eintracht Frankfurt samlet 24 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i RB Leipzigs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

RB Leipzig har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Eintracht Frankfurt ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

RB Leipzig er noteret for ti sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. RB Leipzig er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Red Bull Arena Leipzig uden nederlag.

Eintracht Frankfurt har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt fire nederlag i Tyskland Bundesliga. Eintracht Frankfurt lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • RB Leipzig har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • 14 af RB Leipzig’s seneste 15 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 15 af RB Leipzig’s seneste 17 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • I de seneste 9 kampe i træk RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
  • RB Leipzig scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod Eintracht Frankfurt i 33 af de seneste 35 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Eintracht Frankfurt har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • I de seneste 9 Eintracht Frankfurt kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været over 2.5
  • Eintracht Frankfurt har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste udekampe i Tyskland Bundesliga
  • 13 af Eintracht Frankfurt’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål

Form RB Leipzig mod Eintracht Frankfurt

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 3-1 over BSC Young Boys samt Hoffenheim. Serien blev dog bremset mod Werder Bremen i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. RB Leipzig vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Tyskland Bundesliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 16 mål og lukkede fem.

Eintracht Frankfurt har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Aberdeen. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Bayer Leverkusen, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Borussia Mönchengladbach. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Eintracht Frankfurt to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

RB Leipzig vandt fem kampe, scorede 20 mål og indkasserede 11 i deres foregående syv kampe mod hold fra den bedste halvdel af Tyskland Bundesliga tabellen. Dette indbragte dem i alt 16 point. Af deres seneste fire kampe mod hold fra top seks sikrede Eintracht Frankfurt sig fire point og en sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede ni gange.

RB Leipzig vs Eintracht Frankfurt – Seneste nyt

RB Leipzig kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Eintracht Frankfurt på lørdag.

Kevin Kampl, Mohamed Simakan, Eljif Elmas, Dani Olmo, Willi Orban og Amadou Haidara er alle ude af truppen, som RB Leipzig tager imod Eintracht Frankfurt med på Red Bull Arena Leipzig.

I værste fald må Eintracht Frankfurt finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Timothy Chandler, Mario Goetze, Sebastian Rode, Kristijan Jakic og Mehdi Loune bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Eintracht Frankfurt, når de drager til Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig mod Eintracht Frankfurt – indbyrdes historik

Eintracht Frankfurt har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod RB Leipzig. I det seneste opgør mellem disse to løb RB Leipzig med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Red Bull Arena Leipzig den 25 februar 2023. RB Leipzig går til kampen mod Eintracht Frankfurt med en 2-6-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

De seneste møder mellem RB Leipzig og gæsterne fra Eintracht Frankfurt har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

RB Leipzig mod Eintracht Frankfurt Spiltips

Eric Ebimbe virker til at være i anstændig form for Eintracht Frankfurt, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi RB Leipzig, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Yussuf Poulsen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

RB Leipzig høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Eintracht Frankfurt sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. RB Leipzig satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 Tyskland Bundesliga kampe. Gæsterne fra Eintracht Frankfurt vandt fem af deres seneste 10 kampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens RB Leipzig har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Eintracht Frankfurt et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der var over 2.5 mål i otte af RB Leipzigs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på to mål i processen. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Eintracht Frankfurt formåede at score 1.4 mål i gennemsnit.