RB Leipzig mod Eintracht i 1. Bundesliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når RB Leipzig den kommende søndag møder Eintracht. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Som nummer 4 har RB Leipzig formået at skrabe 44 point sammen for 26 kampe. Med 37 point har Eintracht for 26 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i 1. Bundesliga.

RB Leipzig vil være på udkig efter at udvide hullet til Eintracht i stillingen 1. Bundesliga, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

RB Leipzig kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også 10 mål, eller gennemsnitligt 1 pr. opgør. De holdt buret rent i 3 af de kampe.

Eintracht vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål i e kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for RB Leipzig v Eintracht.

 • RB Leipzig scorede i 34 af deres seneste 36 kampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • RB Leipzig vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod RB Leipzig i 7 af de seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Eintracht i 16 af de seneste 18 kampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Eintracht vandt deres seneste 3 kampe
 • Eintracht har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Eintracht scorede i deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 9 RB Leipzig kampe mod Eintracht var summen af mål under 3.5
 • I 8 af de seneste 10 kampe RB Leipzig har spillet mod Eintracht har begge hold scoret
 • I 6 ud af 7 seneste RB Leipzig kampe mod Eintracht var antallet af mål under 2.5
 • RB Leipzig har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Eintracht
 • RB Leipzig har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Eintracht

Form RB Leipzig mod Eintracht

RB Leipzig i fantastisk form.

RB Leipzig virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hannover 96, der blev nedlagt 4-0. Herefter spillede de 1-1 mod Freiburg, hvorpå Greuther Fuerth blev besejret 6-1.

Eintracht håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Eintracht først at banke Real Betis med 1-2. Herefter nedlagde de også Bochum med 2-1, inden stimen stoppede mod Real Betis, der vandt en 0-1 sejr.

RB Leipzig v Eintracht Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da RB Leipzig senest mødte Eintracht på Deutsche Bank Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. RB Leipzig møder Eintracht med en historik imellem klubberne, der siger 2-6-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem RB Leipzig og Eintracht. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor RB Leipzig og Eintracht ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Red Bull Arena Leipzig.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens RB Leipzig har et gennemsnit på 1.1 goals mål i de opgør, har Eintracht et snit på 1.2 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 2 times gange.

RB Leipzig mod Eintracht – Formstærke spillere

Det har indtil videre været en god sæson for Christopher Nkunku, der er oppe på flotte 15 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 6 mål i hans seneste seks kampe, og RB Leipzig håber, at han finder den form frem igen mod Eintracht. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Christopher Nkunku til at finde vej til netmaskerne her.