RB Leipzig mod FC Koln i 1. Bundesliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af FC Koln den kommende fredag i 1. Bundesliga. Alt andet end en sejr til RB Leipzig vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 6 har RB Leipzig formået at skrabe 31 point sammen for 20 kampe. Med 29 point har FC Koln for 20 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 8 i 1. Bundesliga.

Udover håneret og tre point har FC Koln også udsigt til at overhale RB Leipzig i 1. Bundesliga stillingen. Det kræver dog en sejr på fredag, men motivationen vil være i top.

RB Leipzig har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

FC Koln kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for RB Leipzig v FC Koln.

 • RB Leipzig scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • RB Leipzig vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod RB Leipzig i de seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod FC Köln i 24 af de seneste 26 udekampe
 • I de seneste 5 udekampe i træk FC Köln har spillet, har begge hold scoret
 • FC Köln scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • FC Köln har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe RB Leipzig har spillet mod FC Köln har begge hold scoret
 • I 6 ud af 8 seneste RB Leipzig kampe mod FC Köln var antallet af mål over 2.5
 • RB Leipzig har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod FC Köln
 • RB Leipzig har scorede i 8 af de senest 9 kampe mod FC Köln
 • RB Leipzig har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod FC Köln

Form RB Leipzig mod FC Koln

RB Leipzig i forrygende form.

RB Leipzig er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev VfB Stuttgart nedlagt 2-0, hvorefter det blev 2-0 mod Hansa Rostock. Senest måtte også Wolfsburg bøje sig i et 2-0 nederlag.

FC Koln drømmer om mere.

FC Koln ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Hamburger SV. Herefter var de oppe imod Bochum i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Freiburg, som blev nedlagt med 1-0.

Med RB Leipzig i rigtig god form i de senere uger, hvor FC Koln ikke har leveret overbevisende, er et spil på RB Leipzig det oplagte valg. Bookmakerne giver RB Leipzig 67% chance for at tage tre point mod FC Koln. Det svarer til, at man får 1.50 på oddset for sejr til RB Leipzig, mens uafgjort giver 4.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Koln betaler dig pengene 6.10 gange igen på oddset.

RB Leipzig v FC Koln Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da RB Leipzig senest mødte FC Koln i 1. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har RB Leipzig som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver RB Leipzig 67% chance for at banke FC Koln. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod FC Koln udbetaler 6.10 i gevinst på oddset for en sejr. RB Leipzig går ind til opgøret med en historik mod FC Koln, der siger 4-3-2 for deres seneste 9 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 9 kampe mellem RB Leipzig og FC Koln kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor RB Leipzig og FC Koln ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Red Bull Arena Leipzig.

Manden med målnæsen

Hold øje med Christopher Nkunku når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for RB Leipzig, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Anthony Modeste har stået det rette sted 6 gange i seks kampe for FC Koln, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 14 mål.