Yussuf og Leipzig kan gokke glædesløse Gladbach

RB Leipzig tager imod B. M’gladbach i 1. Bundesliga den kommende lørdag på Red Bull Arena Leipzig. RB Leipzig er placeret som nummer 2 i stillingen med 47 point for 22 kampe. B. M’gladbach ligger til gengæld 14 point bagefter som nummer 8.

Det er snart nogle runder siden, at B. M’gladbach senest smagte sejrens sødme i 1. Bundesliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra RB Leipzig.

RB Leipzig inde i god stime.

RB Leipzig er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 15 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe sikrede RB Leipzig sig en 2-1 sejr mod Augsburg, før de led et 2-0 nederlag mod Liverpool i Champions League for så senest at præstere en 3-0 sejr mod Hertha Berlin.

RB Leipzig har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen på lørdag.

B. M’gladbach håber på frisk start.

B. M’gladbach går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I B. M’gladbachs 3 seneste kampe har de været ude for en 0-0 uafgjort mod Wolfsburg, hvorpå fulgte et 2-1 nederlag mod Mainz 05 for senest at tabe 2-0 til Manchester City i Champions League.

En række stærke præstationer på udebane har set B. M’gladbach tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende lørdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

RB Leipzig vs B. M’gladbach h2h

B. M’gladbach havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i oktober 2020 i 1. Bundesliga. RB Leipzig har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 9 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål. Med 5 sejre i 9 kampe i 1. Bundesliga sætter RB Leipzig næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder B. M’gladbach.

  • RB Leipzig har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • RB Leipzig har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • RB Leipzig har scoret i seneste 21 af 23 kampe.
  • B. M’gladbach ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • B. M’gladbach ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • B. M’gladbach er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • B. M’gladbach har scoret i seneste 24 af 26 kampe.