Yussuf Poulsen og Leipzig fortsætter jagten på Bayern

Vurderet ud fra oddset på kampen, ligner tre point nærmest en pligt, når RB Leipzig den kommende fredag tager imod Hoffenheim. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op. RB Leipzig er placeret som nummer 2 i stillingen med 60 point for 28 kampe. Hoffenheim ligger til gengæld 29 point bagefter som nummer 12.

RB Leipzig vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Bayern München når de møder Hoffenheim på fredag.

RB Leipzig håber på yderligere point til samlingen.

RB Leipzig har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. RB Leipzig sikrede sig en 1-0 sejr mod Arminia Bielefeld, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Bayern München, inden de smadrede Werder Bremen 4-1 i deres seneste kamp.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar har formen på eget græs været godkendt for RB Leipzig på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr den kommende fredag.

Hoffenheim håber på frisk start.

Hoffenheim er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Hoffenheim tabte 2-1 til Mainz 05, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Augsburg, inden de senest spillede 0-0 uafgjort mod Bayer Leverkusen i deres seneste kamp.

Hoffenheim står noteret for 3 nederlag i de seneste 6 kampe siden januar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

RB Leipzig vs Hoffenheim h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Hoffenheim formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos RB Leipzig i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 2-0 sejre. I de foregående 9 kampe mellem RB Leipzig og Hoffenheim bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe. Med 5 sejre i 9 kampe i 1. Bundesliga sætter RB Leipzig næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Hoffenheim.

  • RB Leipzig har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • I 3 of 5 seneste RB Leipzig kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Hoffenheim ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Hoffenheim ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Hoffenheim har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Hoffenheim har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.