Yussuf Poulsen og co. i topbrag mod Leverkusen

Der er uhyre vigtige point på spil i toppen af tabellen, når RB Leipzig får besøg af Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga på lørdag d. 30. januar klokken 18:30 at Red Bull Arena Leipzig på Red Bull Arena Leipzig. RB Leipzig ligger nummer 2 i stillingen med 35 point efter 18 kampe. 3 point efter på 18 kampe finder man Bayer Leverkusen på en placering som nummer 3.

Såvel RB Leipzig som Bayer Leverkusen vil være ekstremt opsatte på at konsolidere deres placering i den sjove ende af 1. Bundesliga.

RB Leipzig håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for RB Leipzig igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. RB Leipzig gik fra deres seneste tre kampe med en 2-2 mod Wolfsburg, inden de nappede en kneben sejr over Union Berlin. Senest blev det dog til et uventet nederlag på 3-2 mod Mainz 05.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for RB Leipzig.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på RB Leipzig og deres form hjemme, som har givet 4 sejre i deres seneste 6 kampe siden November. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Bayer Leverkusen drømmer om at stoppe ringe stime.

Bayer Leverkusen går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen har i deres seneste kampe tabte 1-0 mod Union Berlin, inden de tog flot 2-1 sejr over B. Dortmund for senest igen at skuffe i et 1-0 nederlag mod Wolfsburg.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for Bayer Leverkusen.

Med 4 sejre og 2 nederlag i deres seneste 6 udekampe kan præstationerne fra Bayer Leverkusen vel bedst beskrives som værende positive. De må dog stadig finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

RB Leipzig vs Bayer Leverkusen h2h

Havde du oddset på uafgjort , da RB Leipzig senest mødte Bayer Leverkusen på BayArena, ramte du plet. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 1-1. RB Leipzig har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 9 møder. Disse indbyrdes kampe havde desuden en tendens til at byde på et større antal mål.

  • RB Leipzig scored in the last 17 of 19 matches;
  • Total goals was OVER 3.5 in RB Leipzig’s last 3 of 5 matches.
  • Bayer Leverkusen scored in the last 7 of 9 matches;
  • Bayer Leverkusen conceded in the last 7 of 9 matches;
  • Total goals was UNDER 3.5 in Bayer Leverkusen’s last 3 of 5 matches;
  • Bayer Leverkusen conceded the last 6 matches in a row;
  • Both teams scored in Bayer Leverkusen’s last 4 of 6 matches.

Ifølge bookmakerne er RB Leipzig favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.85 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at RB Leipzig har 54% chance for en sejr mod Bayer Leverkusen. Er du fristet af et væddemål på Bayer Leverkusen betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 4.00.

Statistics