RB Leipzig skal svare igen på trænerfyring mod Manchester City

RB Leipzig tager imod Manchester City den kommende tirsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

RB Leipzig har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 23 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gang. 

Manchester City kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2.5 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 25 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

RB Leipzig v Manchester City statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til RB Leipzig spilles til 3.80, mens bedste odds på uafgjort er 3.90. Endelig kaster en udesejr til The Citizens 1.92 af sig på oddset.

RB Leipzig kan ikke gå videre i Champions League, men de kan stadig sikre tredjepladsen, som de starter aftenen på. De skal have lige så mange point som Brugge, så er deltagelse i Europa League sikret.

Manchester City har indsamlet 12 point og er ikke blot videre, men også sikker på førstepladsen. Kampen har derfor kun kosmetisk betydning for Guardiola og co.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Sky Blues til 1.92 på oddset. Et væddemål på Manchester City giver dig netop nu 1.92 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 52% chance for at slå RB Leipzig. Ønsker du at placere dine indsatser på RB Leipzig, kan de spilles til 3.80 på oddset.

Nøgletal for RB Leipzig og Manchester City.

  • RB Leipzig ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 7 of 9 seneste RB Leipzig kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 of 6 seneste RB Leipzig kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Manchester City har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 11 af 13 kampe.

Lineup RB Leipzig vs Manchester City

Form RB Leipzig møder Manchester City

RB Leipzig har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Club Brugge tabte de 5-0, Bayer Leverkusen også viste sig for stærke i en 3-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor RB Leipzig formåede at vinde 2-1 over Union Berlin.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev West Ham nedlagt 2-1, hvorpå Aston Villa blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Watford, der blev sænket med 1-3.

RB Leipzig v Manchester City Indbyrdes historik

Manchester City vandt 6-3 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i september 2021 i Champions League. Bookmakerne har RB Leipzig som favoritter til sejren i dette opgør. RB Leipzig møder Manchester City med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

 

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: RB Leipzig giver 3.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens The Sky Blues giver 1.92 på oddset.

Hold øje med…

RB Leipzig satser på Christopher Nkunku til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 5 mål. Med Bernardo Silva på 5 mål i seks kampe for Manchester City, er han naturligt en spiller at holde øje med som mulig målscorer her.