Showdown i Leipzig: RB og Man. United kæmper om én billet

En gyser af en afslutning er i vente i Champions League gruppespillets pulje H, hvor tre klubber ligger på ni point inden sidste runde. To af parterne kæmper sandsynligvis om den ene billet på Red Bull Arena i Leipzig tirsdag aften kl. 21.00. RB Leipzig får besøg af Manchester United i en kamp, hvor der er 2.60 på oddset for en udesejr, hvorimod hjemmesejren betaler 2.65 på oddset.

Når det sandsynligvis er den ene billet, som er på spil i Tyskland, er det fordi, alle og enhver og deres hunde antager, at PSG vinder over Istanbul. Gør de det, tager de også gruppesejren. I Leipzig kan Manchester United nøjes med uafgjort, fordi de smadrede Yussuf Poulsen og kammeraterne på Old Trafford.

RB Leipzig har været igennem nogle dramaer af nogle kampe i løbet af den forgangne uge. Først en 4-3 over Istanbul, hvor sejrsmålet først blev sat ind i sidste øjeblik, og så en voldsom 3-3 ude mod Bayern München i Bundesligaen lørdag aften. Man kan næsten kun gnide sig i hænderne ved udsigten til braget mod Manchester United.

Manchester United gik ned mod PSG i sidste uge, men har ellers været godt kørende, og de er i hvert fald ikke kede af, at det er på udebane, de skal “forsvare” deres placering i gruppen. I Premier League er de nu oppe på ni udesejre i træk efter lørdagens gevinst. Sammenholdt med den enorme sejr i den omvendte kamp får det os til at læne os imod udesejren.

Flere interessante tips