RB Leipzig mod Real Madrid Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

RB Leipzig skal op imod Real Madrid på tirsdag i en duel på Red Bull Arena Leipzig. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Med 6 point for deres første fire kampe i Champions League turneringen, har RB Leipzig stadig en god chance for at nå næste runde. De skal sandsynligvis vinde her i femte runde for at tage førstepladsen, men uafgjort giver også en god position i forhold til at gå videre.

RB Leipzig oser af selvtillid inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. RB Leipzig præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 21 mål, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

RB Leipzig mod Real Madrid Optakt

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 4-0 over Hertha Berlin samt Hamburger SV. Serien blev dog bremset mod Augsburg i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3. RB Leipzig vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 9 og lukkede 12 mål ind.

Real Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Barcelona nedlagt 3-1, hvorpå Elche blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Sevilla, der blev slået med 3-1. Real Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Der er blevet fyret løs på alle cylindre fra både RB Leipzig og Real Madrid, som både scorer og heller ikke er blege for at indkassere. Der er optræk til en meget underholdende kamp, når de underholdende mandskaber støder sammen på Red Bull Arena Leipzig.

Facts og finurligheder for RB Leipzig v Real Madrid.

  • RB Leipzig scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • RB Leipzig vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • RB Leipzig har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • RB Leipzig har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • RB Leipzig scorede i deres seneste 4 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 15 kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 15 kampe
  • Real Madrid vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • Real Madrid scorede i 16 af deres seneste 17 udekampe

RB Leipzig vs Real Madrid – Seneste nyt

RB Leipzig kan have op til 4 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Real Madrid.

Timo Werner, Péter Gulácsi, Konrad Laimer og Lukas Klostermann er blandt de 4 spillere, som mangler for RB Leipzig den kommende tirsdag.

I værste fald må Real Madrid finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Federico Valverde, Luka Modric, Karim Benzema, Mariano Diaz og Daniel Ceballos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig mod Real Madrid – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. RB Leipzig går til kampen mod Real Madrid med en 0-0-1 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

RB Leipzig mod Real Madrid Spiltips

Andre Silva har 4 mål i seks Champions League kampe for RB Leipzig, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Real Madrid. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Vinicius Junior, der har banket 3 mål ind i Champions League.

RB Leipzig var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i 8 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. RB Leipzig præsterede 4 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Red Bull Arena Leipzig.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af RB Leipzigs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.