RB Leipzig mod Wolfsburg i 1. Bundesliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

RB Leipzig er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Wolfsburg den kommende søndag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.52 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig lægger beslag på placeringen som nummer 7 i 1. Bundesliga med 28 point for deres første 19 kampe. Differencen til Wolfsburg er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 14 i tabellen for 19 kampe.

RB Leipzig vil være på udkig efter at udvide hullet til Wolfsburg i stillingen 1. Bundesliga, når klubberne står overfor hinanden den kommende søndag.

RB Leipzig har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolfsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for RB Leipzig v Wolfsburg.

 • RB Leipzig scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod RB Leipzig i de seneste 10 hjemmekampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • RB Leipzig vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Wolfsburg har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg ikke scoret i deres seneste 4 udekampe
 • RB Leipzig har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Wolfsburg
 • RB Leipzig har har ikke tabt i 7 af 9 seneste kampe mod Wolfsburg
 • RB Leipzig har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Wolfsburg
 • RB Leipzig har uafgjort i 4 af 5 seneste kampe mod Wolfsburg
 • I 5 ud af 7 seneste RB Leipzig kampe mod Wolfsburg var antallet af mål under 2.5

Form RB Leipzig mod Wolfsburg

RB Leipzig inde i god stime.

RB Leipzig er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Mainz 05 nedlagt 4-1, hvorefter det blev 2-0 mod VfB Stuttgart. Senest måtte også Hansa Rostock bøje sig i et 2-0 nederlag.

Wolfsburg i ekspresfart mod bunden.

Bare ét point forhindrer Wolfsburg i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-0 og 1-0 mod Bayern München og Bochum. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Hertha Berlin.

Med RB Leipzig i rigtig god form i de senere uger, hvor Wolfsburg ikke har leveret overbevisende, er et spil på RB Leipzig det oplagte valg. Bookmakerne giver RB Leipzig 66% chance for at tage tre point mod Wolfsburg. Det svarer til, at man får 1.52 på oddset for sejr til RB Leipzig, mens uafgjort giver 4.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til Wolfsburg betaler dig pengene 6.25 gange igen på oddset.

RB Leipzig v Wolfsburg Indbyrdes historik

Wolfsburg havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. RB Leipzig møder Wolfsburg med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 3 af de seneste 10 opgør mellem RB Leipzig og Wolfsburg var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan RB Leipzig og Wolfsburg hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Red Bull Arena Leipzig i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Christopher Nkunku når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for RB Leipzig, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Wout Weghorst har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Wolfsburg, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.