Real Betis mod Athletic Bilbao – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Real Betis tørner sammen med rivaler Athletic Bilbao i et derby La Liga på torsdag på Estadio Benito Villamarin.

Real Betis fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende torsdag. Athletic Bilbao bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Real Betis kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 10 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Athletic Bilbao kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Real Betis har vundet 7 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe i denne sæson i La Liga.

Athletic Bilbao kigger på 7 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Athletic Bilbao.

  • Real Betis scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • Real Betis har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Real Betis var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Real Betis har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Betis var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Athletic Bilbao har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 7 af Athletic Bilbao’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Athletic Bilbao kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Athletic Bilbao var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Athletic Bilbao scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form Real Betis mod Athletic Bilbao

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Betis i øjeblikket. Mod HJK satte de sig igennem i en 3-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Sevilla. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Valencia. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Real Betis et hold, der er i stand til at overraske i La Liga. Real Betis er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 5 mål og scorede selv 9.

Athletic Bilbao har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Girona. De svarede stærkt igen mod Real Valladolid, som blev slået 3-0, før de sejrede 0-2 over Alzira. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Athletic Bilbao to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 12 mål.

Real Betis opnåede 3 point fra deres foregående 3 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 4 mål scoret og 4 indkasseret. Athletic Bilbao vandt 3 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 5 mål og lukkede 7 ind. Dette indbragte dem 9 point.

Real Betis vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Real Betis kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Athletic Bilbao.

Paul Akouokou, Juan Cruz og Victor Camarasa er blandt de 3 spillere, som mangler for Real Betis den kommende torsdag.

Real Betis mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Betis med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Athletic Bilbao synes at have et godt øje til Real Betis, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.58 på Athletic Bilbao til at vinde igen.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem Real Betis og Athletic Bilbao.

Real Betis mod Athletic Bilbao Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved William Carvalho, der viser god form for Real Betis. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Athletic Bilbao.Gæsterne krydser fingre for Gorka Guruzeta til at score igen efter 3 La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Real Betis høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Athletic Bilbao sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag. Athletic Bilbao var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Real Betis præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Athletic Bilbao snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Real Betiss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Athletic Bilbao spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.