Suarez-løse Atletico skal forsvare førstepladsen i Sevilla

Real Betis byder velkommen til Atletico Madrid i La Liga den kommende søndag på Estadio Benito Villamarin. Med en placering som nummer 6 i tabellen har Real Betis samlet 46 point efter 29 kampe. På 66 point befinder Atletico Madrid sig rangeret som nummer 1 for lige så mange kampe.

Der er behov for en sejr af Real Betis, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Atletico Madrid på søndag.

Real Betis fortsætter pointhøsten.

Real Betis vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe Real Betis blev besejret 1-0 af Sevilla, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Levante for senest at sikre i en 1-1 uafgjort mod Elche.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Real Betis den kommende søndag.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Atletico Madrid igennem de seneste ugers kampe. Atletico Madrid måtte bide i græsset mod Chelsea i et 2-0 nederlag i Champions League, hvorefter de fik en 1-0 sejr mod Deportivo Alaves, inden de tabte 1-0 til Sevilla i deres seneste kamp.

Atletico Madrid har på udebane bare præsteret beskedne 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på søndag.

Real Betis vs Atletico Madrid h2h

Head-2-Head

En duel Atletico Madrid ofte vinder

Atletico Madrid formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Real Betis i La Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i oktober 2020 og 1-0 i juli 2020. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst en af klubberne at holde buret rent i 7 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. Atletico Madrid har haft et stærkt greb om Real Betis på det seneste og vandt 7 af de 10 foregående møder i La Liga.

  • Real Betis har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Betis har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Real Betis har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Real Betis kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 7 of 9 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Atletico Madrid udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Atletico Madrid kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.