Real Betis mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Real Betis tager imod Barcelona på Estadio Benito Villamarin den kommende onsdag.

Barcelona er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Estadio Benito Villamarin La Liga.

Real Betis har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga.

Barcelona kigger på 15 sejre, samt to uafgjorte såvel som en nederlag i La Liga. Barcelona er på en stærk stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Barcelona.

  • Real Betis scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Real Betis i 12 af de seneste 14 kampe
  • Real Betis har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Real Betis’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 11 kampe
  • Barcelona vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 11 kampe
  • Barcelona vandt deres seneste 8 udekampe
  • Barcelona scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe

Form Real Betis mod Barcelona

Real Betis har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Osasuna sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Espanyol fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Getafe blev nedlagt med 0-1. Real Betis vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også fem ind.

Barcelona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Getafe nedlagt 1-0, hvorpå Real Sociedad blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Girona, der blev slået med 0-1. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede syv mål og indkasserede fire på deres vej.

Real Betis vandt fem kampe, scorede ti mål og indkasserede seks i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 16 point. Af deres seneste fire kampe mod hold fra top seks sikrede Barcelona sig ni point og tre sejre. De indkasserede fire mål, mens de selv scorede ni gange.

Real Betis vs Barcelona – Seneste nyt

Real Betis kan have op til tre fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Barcelona.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz er alle ude af truppen, som Real Betis tager imod Barcelona med på Estadio Benito Villamarin.

Real Betis mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Real Betis. Real Betis går til kampen mod Barcelona med en 2-0-8 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Real Betis scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Barcelona i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Real Betis og Barcelona.

Real Betis mod Barcelona Spiltips

Det er en stærk sæson Robert Lewandowski har gang i med foreløbig 13 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Barcelona.

Real Betis høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Barcelona sikrede sig ni sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt en nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Real Betis på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Barcelonas seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Real Betis opererer med et snit på 1.5 mål i disse dueller, mens Barcelona ligger på 3.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Real Betiss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Barcelona spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.