Real Betis mod Celta Vigo i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Estadio Benito Villamarin på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Real Betis som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Celta Vigo.

Real Betis er placeret som nummer 3 i tabellen med 33 point efter 18 kampe. Celta Vigo ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 20 point ovenpå deres 18 opgør.

Celta Vigo går ind til kampen mod Real Betis på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Real Betis oser af selvtillid inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Real Betis præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i 4 af dem.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Celta Vigo.

 • Real Betis scorede i deres seneste 9 kampe
 • Real Betis vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
 • Celta Vigo har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
 • Celta Vigo scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Celta Vigo i 6 af de seneste 8 kampe
 • Real Betis har scorede i de seneste 18 kampe i træk de har spillet mod Celta Vigo
 • I 12 af de seneste 14 kampe Real Betis har spillet mod Celta Vigo har begge hold scoret
 • Real Betis har har ikke tabt i 11 af 12 seneste kampe mod Celta Vigo
 • I 10 ud af 12 seneste Real Betis hjemmekampe mod Celta Vigo var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 5 Real Betis hjemmekampe mod Celta Vigo var summen af mål over 2.5

Form Real Betis mod Celta Vigo

Real Betis håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Betis i øjeblikket. Mod Real Sociedad satte de sig igennem i en 4-0 sejr, før de spillede 2-2 mod CF Talavera de la Reina. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod Athletic Bilbao.

Celta Vigo fortsætter pointhøsten.

Celta Vigo ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Mallorca. Herefter var de oppe imod FC Andorra i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Espanyol, som blev nedlagt med 3-1.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Real Betis formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Betis 56% chance for at banke Celta Vigo. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Celta Vigo udbetaler 4.30 i gevinst på oddset for en sejr.

Real Betis v Celta Vigo Indbyrdes historik

Real Betis havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i maj 2021 i La Liga. Real Betis går ind til opgøret med en historik mod Celta Vigo, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Betis og Celta Vigo. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Real Betis og Celta Vigo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Benito Villamarin.

Topscorer i form

Hold øje med Juanmi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Real Betis, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Iago Aspas har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Celta Vigo, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.