Real Betis mod Celta Vigo – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Real Betis tager imod Celta Vigo på Estadio Benito Villamarin på lørdag.

Real Betis er nummer 6 i tabellen med 31 point efter 19 kampe, mens Celta Vigo rangerer som nummer 16 med 20 point efter 19 kampe.

Real Betis er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i La Liga i denne sæson.

Celta Vigo har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Celta Vigo.

  • Real Betis scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Real Betis har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • 7 af Real Betis’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i 7 af de seneste 9 kampe
  • Real Betis var i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Celta Vigo scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • I de seneste 4 Celta Vigo kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Celta Vigo har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 6 af Celta Vigo’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Celta Vigo’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål

Form Real Betis mod Celta Vigo

Det er alt eller intet for Real Betis i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Espanyol, hvortil de svarede igen mod Getafe i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Barcelona. Real Betis vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Villarreal sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Mallorca fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Athletic Bilbao blev nedlagt med 1-0. Celta Vigo kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv tre.

Real Betis tog 15 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fire sejre af sig efter ti mål scoret og otte indkasseret. Celta Vigo opnåede en sejre og fire point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Real Betis vs Celta Vigo – Seneste nyt

Real Betis kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Celta Vigo.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz er alle ude af truppen, som Real Betis tager imod Celta Vigo med på Estadio Benito Villamarin.

Real Betis mod Celta Vigo – indbyrdes historik

Real Betis går til kampen mod Celta Vigo med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Real Betis og Celta Vigo blev der scoret højst to mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Betis og Celta Vigo var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Real Betis mod Celta Vigo Spiltips

Real Betis vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Celta Vigo vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Real Betis på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Celta Vigos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Betis præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Celta Vigo snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Real Betiss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.