Real Betis mod Deportivo Alaves i La Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Estadio Benito Villamarin på tirsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Real Betis som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Deportivo Alaves.

Real Betis er placeret som nummer 3 i tabellen med 34 point efter 20 kampe. Deportivo Alaves ligger på en placering som nummer 18 i stillingen med 17 point ovenpå deres 20 opgør.

Deportivo Alaves går ind til kampen mod Real Betis på tirsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Real Betis har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Deportivo Alaves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Deportivo Alaves.

 • Real Betis scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • Real Betis har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Betis vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Betis har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Deportivo Alaves har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Deportivo Alaves scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Deportivo Alaves tabte deres seneste 4 udekampe
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 10 af de seneste 12 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Deportivo Alaves har spillet, har begge hold scoret
 • Real Betis har har ikke tabt i 8 af 9 seneste kampe mod Deportivo Alaves
 • Real Betis har scorede i de seneste 8 hjemmekampe i træk de har spillet mod Deportivo Alaves
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Real Betis har spillet mod Deportivo Alaves har begge hold scoret
 • I 6 ud af 7 seneste Real Betis kampe mod Deportivo Alaves var antallet af mål under 3.5
 • Real Betis har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Deportivo Alaves

Form Real Betis mod Deportivo Alaves

Real Betis håber på yderligere point til samlingen.

Real Betis virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Real Valladolid, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod Rayo Vallecano, hvorpå Sevilla blev besejret 2-1.

Deportivo Alaves fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Deportivo Alaves, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 5-2 mod Villarreal, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Real Sociedad. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Athletic Bilbao.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Real Betis til at have en god chance for endnu en sejr mod Deportivo Alaves. Bookmakerne giver Real Betis 67% chance for at tage tre point mod Deportivo Alaves. Det svarer til, at man får 1.50 på oddset for sejr til Real Betis, mens uafgjort giver 4.25 gange igen. En væddemål på en udesejr til Deportivo Alaves betaler dig pengene 6.50 gange igen på oddset.

Real Betis v Deportivo Alaves Indbyrdes historik

Real Betis havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i oktober 2021 i La Liga. Real Betis møder Deportivo Alaves med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Real Betis og Deportivo Alaves kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Real Betis og Deportivo Alaves ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på Estadio Benito Villamarin.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Juanmi. Han har vist flaget for Real Betis med 11 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe. Deportivo Alaves har til gengæld forhåbninger om, at Joselu kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 10 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.