Real Betis mod Elche i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Elche den kommende tirsdag i La Liga. Alt andet end en sejr til Real Betis vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Efter 32 kampe afviklet er Real Betis placeret nummer 5 i stillingen med 57 point. Der er 22 points forskel til Elche, der som nummer 13 har samlet 35 point sammen.

Elche går ind til kampen mod Real Betis den kommende tirsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Real Betis ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Elche vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Elche.

  • Real Betis har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Elche i 12 af de seneste 14 kampe
  • Elche scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Elche tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Elche har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Real Betis har har ikke tabt i de 4 seneste kampe i træk mod Elche
  • I 4 ud af 5 seneste Real Betis kampe mod Elche var antallet af mål under 3.5
  • Real Betis har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Elche

Form Real Betis mod Elche

Real Betis vanskelige at nedbryde

Real Betis er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 2-1 over Osasuna samt Cadiz. Serien blev dog bremset mod Real Sociedad i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Elche fortsat skidt kørende.

Elche har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Athletic Bilbao. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til Real Sociedad, for så at svare igen med en 3-0 sejr over Mallorca.

Real Betis v Elche Indbyrdes historik

Real Betis tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-0 tilbage i November 2021 i La Liga. Real Betis går ind til opgøret med en historik mod Elche, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i La Liga. Af de seneste 5 kampe mellem Real Betis og Elche kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Betis og Elche hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på Estadio Benito Villamarin i vente.

Real Betis mod Elche – Formstærke spillere

Selvom han blot var 2 gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Juanmi trods alt stadig tegnet sig for 14 mål i denne La Liga sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Elche.