Real Betis mod Girona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Girona ankommer til Estadio Benito Villamarin den kommende torsdag for at udfordre Real Betis i La Liga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Real Betis er nummer 7 i tabellen med 27 point efter 17 kampe, mens Girona rangerer som nummer 1 med 44 point efter 17 kampe.

Selvom Real Betis halter efter Girona med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i La Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Real Betis kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv fem mål. Det er 0.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Girona ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Real Betis har vundet seks sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i La Liga. Real Betis er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

Girona har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 17 kampe. De kan i stedet fremvise 14 sejre og to uafgjorte. Girona er på en stærk stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Real Betis har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Real Betis scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • 12 af Real Betis’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Betis har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 7 af Real Betis’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • I 15 af de seneste 17 udekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Girona scorede i 31 af deres seneste 32 kampe
  • Girona har ikke tabt 23 af 24 af deres seneste kampe
  • Girona har ikke tabt deres seneste 14 udekampe
  • Girona scorede i deres seneste 18 udekampe

Form Real Betis mod Girona

Real Betis har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Real Madrid blev det 1-1, hvorefter Rangers viste sig for stærke og sejrede 2-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Real Sociedad. Real Betis præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede ti i kassen selv, mens de lukkede tre mål ind.

Girona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Orihuela nedlagt 2-5, hvorpå Barcelona blev fejet til side med 2-4. Senest gik formen ud over Deportivo Alaves, der blev slået med 3-0. Girona er i skræmmende udebaneform i øjeblikket, hvor de ganske enkelt gjorde rent bord med seks sejre af de seneste seks mulige i La Liga. De pløkkede samlet 17 mål ind hos deres modstandere, mens de indkassere otte i eget net.

Real Betis opnåede nul sejre og tre point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind. Girona scorede 12 mål og lukkede otte ind i deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem fire sejre og 14 point.

Real Betis vs Girona – Seneste nyt

Real Betis kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende torsdag igen skal i kamp. Isco behøver ikke klæde om, når Real Betis næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Guido Rodriguez, Nabil Fekir, Claudio Bravo, Youssouf Sabaly, Marc Bartra, Rui Silva og William Carvalho er alle ude af truppen, som Real Betis tager imod Girona med på Estadio Benito Villamarin.

Girona ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende torsdag møder Real Betis.

Det er navne som Viktor Tsigankov, Yangel Herrera, Borja Garcia, Borja Garcia og Toni Villa, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Benito Villamarin.

Real Betis mod Girona – indbyrdes historik

Real Betis har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Girona i La Liga-regi. Real Betis vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende torsdag. Real Betis går til kampen mod Girona med en 5-1-0 statistik for deres seneste seks møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 83%.

Real Betis scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Girona i La Liga. I fire af de tidligere seks kampe mellem Real Betis og Girona scorede begge hold.

Real Betis mod Girona Spiltips

Hold godt øje med Willian Jose, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Real Betis. For gæsterne præsterede Artem Dovbyk fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Real Betis vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Girona vandt ni af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Girona præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Real Betis formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio Benito Villamarin.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Real Betis præsterede et gennemsnit på 1.83 mål, mens Girona snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Real Betiss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Girona formåede at score 2.9 mål i gennemsnit.