Betis skal afvise formsvage Osasuna

Real Betis har fordel af hjemmebane på Estadio Benito Villamarin, når Osasuna kommer forbi på mandag til et opgør i La Liga. Med en placering som nummer 8 i tabellen har Real Betis samlet 27 point efter 20 kampe. På 19 point befinder Osasuna sig rangeret som nummer 17 for lige så mange kampe.

I deres nuværende form går Real Betis ind til kampen mod Osasuna som favoritter til at holde momentum vedlige.

Real Betis inde i god stime.

Real Betis vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat i La Liga. Real Betis har i deres seneste tre kampe sejret 2-1 over Celta Vigo, inden de tjente et fint point i en 2-2 kamp mod Real Sociedad for senest at vinde 3-1 efter forlænget spilletid mod samme Real Sociedad i Copa del Rey.

Real Betis lignede på forhånd et godt bud på en midterplacering, og det er de godt på sporet af netop nu.

Real Betis har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden november. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen på mandag.

Osasuna drømmer om mere.

Osasuna har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers La Liga. Osasuna har i deres seneste tre kampe spillet 1-1 mod Valencia, inden de vandt en klar 3-1 sejr over Granada for senest at spille 0-0 mod Almeria i pokalen.

Målet for sæsonen var en placering i midten af tabellen, hvorfor Osasuna har seriøst behov for en genstart.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Osasuna vel bedst beskrives som ujævne. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Real Betis vs Osasuna h2h

Ikke bare vandt Real Betis deres seneste to kampe mod Osasuna i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i december 2020 og 3-0 i juli 2020. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Real Betis nyder generelt et vist overtag mod Osasuna, som de har besejret 6 gange i deres 10 seneste møder i La Liga.

 • Real Betis er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
 • Real Betis er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
 • Real Betis har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
 • Real Betis har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
 • I 2 of 4 seneste Real Betis kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Der er scoret imod Real Betis i de seneste 4 af 6 kampe;
 • Real Betis har scoret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk.
 • Osasuna ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
 • Osasuna har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
 • I 5 of 7 seneste Osasuna kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Osasuna har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
 • Der er scoret imod Osasuna i de seneste 7 af 9 kampe;
 • Osasuna har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Ifølge bookmakerne er Real Betis favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.90 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Real Betis har 53% chance for en sejr mod Osasuna. Er du fristet af et væddemål på Osasuna betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 4.33.

Statistics