Real Betis mod Villarreal i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Real Betis får besøg af Villarreal på Estadio Benito Villamarin. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i La Liga på søndag.

Som nummer 3 har Real Betis formået at skrabe 40 point sammen for 22 kampe. Med 32 point har Villarreal for 22 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 7 i La Liga.

Motivationen bør være på plads hos Real Betis, som kan overhale Villarreal i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Estadio Benito Villamarin.

Villarreal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Villarreal.

 • Real Betis scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
 • Real Betis har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Betis vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Villarreal i 11 af de seneste 12 udekampe
 • Villarreal scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • I 4 af de seneste 5 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
 • Villarreal har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Real Betis har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Villarreal
 • I 13 ud af 15 seneste Real Betis kampe mod Villarreal var antallet af mål under 3.5
 • I 7 af de seneste 9 kampe Real Betis har spillet mod Villarreal har begge hold scoret
 • Real Betis har har ikke tabt i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Villarreal
 • Real Betis har scorede i 7 af de senest 9 kampe mod Villarreal

Form Real Betis mod Villarreal

Real Betis vanskelige at nedbryde

Real Betis er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Deportivo Alaves nedlagt 4-0, hvorefter det blev 4-1 mod Espanyol. Senest måtte også Real Sociedad bøje sig i et 4-0 nederlag.

Villarreal drømmer om mere.

Villarreal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Atletico Madrid sluttede 2-2, hvorpå et 1-0 nederlag mod Elche fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mallorca blev nedlagt med 3-0.

Real Betis v Villarreal Indbyrdes historik

Villarreal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i Oktober 2021 i La Liga. Real Betis går ind til opgøret med en historik mod Villarreal, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Real Betis og Villarreal. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Real Betis og Villarreal ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Benito Villamarin.

Manden med målnæsen

Hold øje med Juanmi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Real Betis, mens sæsontotalen læser 12 kasser lige nu.

Gerard Moreno har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Villarreal, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.