Real Betis vs Getafe – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Real Betis og Getafe, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Benito Villamarinden kommende onsdag.

Real Betis er placeret som nummer 6 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 56 point til samlingen. Getafe har opnået 35 point, hvilket placerer dem som nummer 17 efter 35 runder.

Real Betis kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på en pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Real Betis er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson.

Getafe kigger på otte sejre, samt 11 uafgjorte såvel som 16 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Getafe.

  • 5 af Real Betis’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Real Betis’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Real Betis har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Real Betis i 6 af de seneste 8 kampe
  • Real Betis har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Getafe har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
  • Getafe var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Getafe i 14 af de seneste 16 udekampe
  • Getafe har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • 8 af Getafe’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål

Form Real Betis mod Getafe

Real Betis er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 3-1 over Athletic Bilbao samt Rayo Vallecano. Serien blev dog bremset mod Sevilla i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Real Betis præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede syv og indkasserede fire mål.

De seneste tre kampe har for Getafe givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Celta Vigo med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Real Madrid. Deres seneste opgør, mod Elche, indbragte et point i en 1-1 kamp. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Getafe har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Getafe formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede ni og scorede tre mål.

Real Betis tog 35 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet 11 sejre af sig efter 29 mål scoret og 21 indkasseret. Getafe opnåede en sejre og seks point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Real Betis vs Getafe – Seneste nyt

Real Betis kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Getafe.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz er blandt de tre spillere, som mangler for Real Betis på onsdag.

Getafe ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Real Betis på Estadio Benito Villamarin.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Real Betis mod Getafe – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Betis med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Real Betis går til kampen mod Getafe med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Real Betis og Getafe blev der scoret højst to mål. Real Betis og Getafe har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Real Betis mod Getafe Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Willian Jose ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Getafe sætter deres lid til, at Borja Mayoral kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Real Betis høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Getafe sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. Getafe lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Real Betis præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Estadio Benito Villamarin.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Real Betis præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Getafe snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Betiss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Getafe spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.