Real Betis vs Real Madrid – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Real Betis byder Real Madrid op til dans den kommende søndag på Real Betis’s stadion stadion.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 52 point sammen på deres første 23 kampe. Real Betis er 40 point efter i stillingen med 23 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 5 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Real Betiss seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste otte kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Real Betis kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i fem mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur seks gange.

Real Betis er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid kigger på 16 sejre, samt fire uafgjorte såvel som tre nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Real Madrid.

  • Real Betis scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Real Betis’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Real Betis hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Real Madrid scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Real Madrid scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
  • Real Madrid var i vandt 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe

Form Real Betis mod Real Madrid

Real Betis er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Almeria nedlagt 2-3, hvorefter det blev 2-1 mod Real Valladolid. Senest måtte også Elche bøje sig i et 2-3 nederlag. Real Betis var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ti.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Madrid i øjeblikket. Mod Liverpool satte de sig igennem i en 2-5 sejr, før de spillede 1-1 mod Atletico Madrid. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Barcelona. Real Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Real Betis opnåede seks point fra deres foregående fem kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og syv indkasseret. Real Madrid scorede 20 mål og lukkede 12 ind i deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem seks sejre og 21 point.

Real Betis vs Real Madrid – Seneste nyt

Real Betis kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Real Madrid.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz er alle ude af truppen, som Real Betis tager imod Real Madrid med på Real Betis’s stadion.

I værste fald må Real Madrid finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

Det er navne som David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Real Betis’s stadion.

Real Betis mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Betis har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Real Madrid. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Real Madrid synes at have et godt øje til Real Betis, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.73 på Real Madrid til at vinde igen.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Betis og Real Madrid fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Real Betis mod Real Madrid Spiltips

Det er en stærk sæson Estadio Benito Villamarin har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Real Madrid.

Real Betis høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Real Betis på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Real Madrids seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Real Betis præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Real Madrid landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Real Betiss forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Real Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.