Real Betis vs Real Sociedad – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Real Betis og Real Sociedad, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio Benito Villamarinden kommende tirsdag.

Real Betis kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Real Sociedad er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Real Sociedad præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Real Betis er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Sociedad kigger på 16 sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Real Sociedad.

  • Der er scoret imod Real Betis i 11 af de seneste 13 kampe
  • 5 af Real Betis’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Real Betis’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Real Betis’s seneste 6 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • I de seneste 10 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 10 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Real Sociedad’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • Real Sociedad har i tabte 4 af de seneste 5 ude kampe ikke scorede et mål
  • 10 af Real Sociedad’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form Real Betis mod Real Sociedad

Det er alt eller intet for Real Betis i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Cadiz, hvortil de svarede igen mod Espanyol i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-2 mod Osasuna. Real Betis vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede nimål, men lukkede også otte ind.

Real Sociedad har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Getafe med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Athletic Bilbao. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Rayo Vallecano. Real Sociedad kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Real Betis opnåede otte point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og otte indkasseret. Real Sociedad vandt seks sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 17 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem 20 point.

Real Betis vs Real Sociedad – Seneste nyt

Real Betis kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Real Sociedad.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz er blandt de tre spillere, som mangler for Real Betis på tirsdag.

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på tirsdag møder Real Betis.

Det er navne som Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Benito Villamarin.

Real Betis mod Real Sociedad – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Betis med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Real Betis går til kampen mod Real Sociedad med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Betis og Real Sociedad var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Real Betis mod Real Sociedad Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Borja Iglesias, der viser god form for Real Betis. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Real Sociedad.Gæsterne krydser fingre for Takefusa Kubo til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Real Betis vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Real Sociedad vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Real Betis satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 La Liga kampe. Gæsterne fra Real Sociedad vandt fire af deres seneste 10 kampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Real Betis presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens Real Sociedad presterte en mål i snitt. Begge lag skåret tre gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Real Betiss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i en af de forrige ti kampe, som Real Sociedad spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.