Real Betis vs Real Valladolid – Optakt, bedste Odds og gode tips

La Liga kampen på Estadio Benito Villamarin på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Real Betis og gæsterne fra Real Valladolid.

Real Betis er nummer 5 i tabellen med 34 point efter 21 kampe, mens Real Valladolid rangerer som nummer 13 med 24 point efter 21 kampe.

Real Betis kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Real Valladolid ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne fire gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Real Betis er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Valladolid har indtil videre præsteret syv sejre og tre uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Betis v Real Valladolid.

  • Real Betis scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • 3 af Real Betis’s seneste 4 hjemmekampe havde over 6.5 mål
  • Real Betis har i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Real Betis var i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 5.5
  • 3 af Real Betis’s seneste 4 hjemmekampe havde over 5.5 mål
  • 19 af Real Valladolid’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • 11 af Real Valladolid’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Real Valladolid’s seneste 6 kampe havde under 1.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Form Real Betis mod Real Valladolid

Real Betis har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Barcelona tabte de 1-2, Celta Vigo også viste sig for stærke i en 3-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Real Betis formåede at vinde 2-3 over Almeria. Real Betis har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Estadio Benito Villamarin. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede ni og indkasserede ti mål.

Real Valladolid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-1 over Valencia samt Real Sociedad. Serien blev dog bremset mod Osasuna i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv en.

Real Betis tog 18 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fem sejre af sig efter 16 mål scoret og 14 indkasseret. Real Valladolid opnåede to sejre og syv point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Real Betis vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Betis kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Real Valladolid.

Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz er alle ude af truppen, som Real Betis tager imod Real Valladolid med på Estadio Benito Villamarin.

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Benito Villamarin.

Real Betis mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Real Betis senest mødte Real Valladolid i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Real Betis som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Betis63% chance for at banke Real Valladolid. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Real Valladolid udbetaler 5.75 i gevinst på oddset for en sejr. Real Betis går til kampen mod Real Valladolid med en 3-4-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Real Betis og Real Valladolid blev der scoret højst to mål. De seneste møder mellem Real Betis og gæsterne fra Real Valladolid har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

Real Betis mod Real Valladolid Spiltips

Hold godt øje med Sergio Canales, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Real Betis. For gæsterne præsterede Cyle Larin to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Real Betis vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Real Valladolid vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Real Betis på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Real Valladolids seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Betis præsterede et gennemsnit på en mål, mens Real Valladolid snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Real Betiss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.