Atalanta har ikke opgivet at vende billedet mod Real Madrid

Real Madrid byder velkommen til Atalanta tirsdag d. 16. marts kl. 21.00 på Alfredo Di Stefano. Det returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Champions League, og Real Madrid går ind til kampen med en 1-0 føring.

Real Madrid formåede på en eller anden måde at vinde deres gruppespil, selvom de kun præsterede tre sejre og 10 point undervejs.

Atalanta ved, at de har brug for en scoring for som minimum at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Det kan meget vel give en mere åben kamp end deres første møde var.

Real Madrid inde i god stime.

Real Madrid vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe spillede Real Madrid 1-1 mod Real Sociedad, hvorefter de sikrede 1-1 mod Atletico Madrid for senest at tage en 2-1 sejr mod Elche.

Real Madrid har blot formået at vinde 3 af deres seneste 6 hjemmekampe i Champions League.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Real Madrid hjemme, men sejr den kommende tirsdag virker ikke utænkeligt.

Atalanta inde i god stime.

Atalanta vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe sikrede Atalanta sig en 5-1 sejr mod Crotone, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod Inter for senest at sikre en 3-1 sejr mod Spezia.

Atalanta har været grænsende til fænomenale med “5-0-1” for deres seneste seks udekampe i Champions League.

En række stærke præstationer på udebane har set Atalanta tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende tirsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Real Madrid vs Atalanta h2h

Head-2-Head

Real Madrid vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Gewiss Stadium i februar 2021 i Champions League.

  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Real Madrid har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Real Madrid kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Atalanta har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Atalanta har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Atalanta har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Atalanta kampe var antal mål UNDER 3.5.