Real Madrid jagter titelforsvar i Malaga

Der spilles en aftenkamp torsdag i den spanske Super Cup, som fløjtes i gang kl. 21.00 i Malaga. Her møder storklubben Real Madrid deres baskiske rival Athletic Bilbao på neutral grund på Estadio La Rosaleda. Det er den anden af to semifinaler, den første blev afviklet onsdag aften mellem Barcelona og Real Sociedad. Real Madrid giver 1.65 for en sejr på oddset, mens sejr til Athletic kan spilles til 5.00 på oddset.

Real Madrid er i prægtig form og har kunnet fejre jul på andenpladsen i tabellen. Kun bysbørnene fra Atletico Madrid er eneste hold foran De Kongelige i tabellen. Der er tre sejre i fem kampe og nul nederlag i ni opgør. Det blev dog til et højst overraskende pointtab, da Real Madrid spillede 0-0 hos Osasuna i søndags.

Athletic Bilbaos form er lidt ujævn i øjeblikket. De har holdt både jul og nytår cirka midt i tabellen, men er gledet ned i den tunge halvdel. De har to sejre i fem kampe, samt to nederlag. Mod ærkerivalerne fra Real Sociedad og FC Barcelona, de to andre deltagere i denne mini-turnering. Athletic Bilbao er her, fordi de kvalificerede sig til finalen i Copa del Rey sidste sæson.

Real Madrid har en rigtig god indbyrdes historik mod Athletic Bilbao, som de ikke har tabt til siden marts 2015. Real Madrid vandt seks af de seneste 10 interne kampe. Af de seneste 10 dueller var der til gengæld også fire, som sluttede uafgjort. I seks af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, mens fem af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Fem af deres seneste syv indbyrdes opgør havde færre end tre mål. Begge parter også rimeligt godt på i øjeblikket. Real Madrids seneste fire kampe havde under 2.5 mål. Fire af Bilbaos seneste fem kampe havde færre end tre mål. Real Madrid går efter finalen, som de vandt sidste år, men Bilbao vil stritte imod.

Flere interessante tips