Athletic udfordrer Real Madrid onsdag aften

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Athletic Bilbao den kommende onsdag i La Liga. Alt andet end en sejr til Real Madrid vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen. De sluttede nummer 2 i sidste sæson og Real Madrid tager imod sidste sæsons nummer 10, når de mødes i runde 9 i La Liga.

Efter 14 kampe afviklet er Real Madrid placeret nummer 1 i stillingen med 33 point. Der er 13 points forskel til Athletic Bilbao, der som nummer 8 har samlet 20 point sammen.

Athletic Bilbao vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Real Madrid, når de to klubber brager sammen i La Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Real Madrid oser af selvtillid inden deres kamp den kommende onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Real Madrid præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 9 mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Hvad målscoring angår, er Athletic Bilbao ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Athletic Bilbao.

  • Real Madrid har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 16 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • Athletic Bilbao ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Athletic Bilbao ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Athletic Bilbao er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 13 seneste Athletic Bilbao udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Real Madrid mod Athletic Bilbao

Real Madrid i fantastisk form.

Real Madrid rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Granada nedlagt 4-1, hvorefter det blev 3-0 mod FC Sheriff. Senest måtte også Sevilla bøje sig i et 2-1 nederlag.

Athletic Bilbao fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Athletic Bilbao, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 0-1 mod Cadiz, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Levante. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod Granada.

Med Real Madrid i rigtig god form i de senere uger, hvor Athletic Bilbao ikke har leveret overbevisende, er et spil på Real Madrid det oplagte valg. Bookmakerne giver Real Madrid 70% chance for at tage tre point mod Athletic Bilbao. Det svarer til, at man får 1.42 på oddset for sejr til Real Madrid, mens uafgjort giver 4.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Athletic Bilbao betaler dig pengene 7.50 gange igen på oddset.

Real Madrid v Athletic Bilbao Indbyrdes historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i maj 2021 i La Liga. Real Madrid møder Athletic Bilbao med en historik imellem klubberne, der siger 6-4-0 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Real Madrid og Athletic Bilbao kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 9 fortæller os, hvor Real Madrid og Athletic Bilbao ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Estadio Santiago Bernabeu.

Hold øje med…

Hold øje med Karim Benzema når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Real Madrid, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Inaki Williams har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Athletic Bilbao, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.