Atletico tæmmer Zidanes Real Madrid

Det er kun når Barcelona støder ind i Real Madrid, at man kan tale om et opgør, der bliver større, end det der venter i La Liga lørdag aften kl. 21.00 i Madrid. Her tager Real imod Atletico, og for en sjælden gangs skyld er det med sidstnævnte i førersædet. Det kunne været gået galt for begge klubber i ugens løb i Champions League. Begge kunne være slået ud, men begge viste sig iskolde og sejrede 2-0. Real kunne altså ånde lettet op i dén turnering, men i La Liga halter de stadig mere end vanligt. Atletico er til gengæld oppe på 26 kampe uden nederlag!

166 gange har de stået overfor hinanden i La Liga, og det er selvfølgelig med klar overvægt af sejre til Kongeklubben. 88 gevinster står de noteret for, mens “lillebror” ligger på 39. Indenfor de senere år ser den indbyrdes historik dog en del mere jævnbyrdig ud med kun tre sejre i ordinær spilletid til Real mod én til Atletico.

Begge kan godt spille meget målrige kampe, når det passer dem. Især Real Madrid. Der er dog ikke ligefrem nogen af parterne, som rutter med målene i øjeblikket. Atleticos seneste seks havde højst to mål, og fem af Reals seneste seks ligeså. Læg dertil, at seks af deres seneste otte kampe højst havde to mål.

De seneste tre møder imellem dem bød på sammenlagt én kasse. Yep. ÉN! Atletico har bare indkasseret to mål i hele sæsonen i La Liga, og de ligger ufatteligt godt til i tabellen. Selvom de har spillet én og to kampe færre end langt de fleste andre, fører de stadig ligaen. Dén her har Real ikke råd til at tabe, og Atletico kan sagtens tåle en uafgjort, så deres prioritet vil ligge på at lukke af. Det lugter efter vores mening af en ny målfattig duel.

Flere interessante tips