Madrid på barrikaderne når Real tager imod Atletico

Førerholdet Real Madrid vil være opsatte på at udbygge forspringet til Atletico Madrid, når de to hold tørner sammen på søndag i La Liga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Som nummer 1 har Real Madrid formået at skrabe 39 point sammen for 16 kampe. Med 29 point har Atletico Madrid for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i La Liga.

Atletico Madrid vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Real Madrid, når de to klubber brager sammen i La Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Real Madrid har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Atletico Madrid.

  • Real Madrid har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 17 hjemmebane kampe i træk.
  • Atletico Madrid er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Atletico Madrid har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Form Real Madrid mod Atletico Madrid

Real Madrid i forrygende form.

Real Madrid ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Athletic Bilbao nedlagt 1-0, hvorefter det blev 2-0 mod Real Sociedad. Senest måtte også Inter bøje sig i et 2-0 nederlag.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Atletico Madrid igennem de seneste ugers kampe. Atletico Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cadiz med 1-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Mallorca. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over FC Porto.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Real Madrid til 2.10 på oddset. Et væddemål på Atletico Madrid giver dig netop nu 3.40 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 29% chance for at slå Real Madrid. Ønsker du at placere dine indsatser på Real Madrid, kan de spilles til 2.10 på oddset.

Real Madrid v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Real Madrid senest mødte Atletico Madrid i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Madrid 48% chance for at banke Atletico Madrid. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Atletico Madrid udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr. Real Madrid går ind til opgøret med en historik mod Atletico Madrid, der siger 4-6-0 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Real Madrid og Atletico Madrid kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Real Madrid og Atletico Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Santiago Bernabeu.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Karim Benzema. Han har vist flaget for Real Madrid med 12 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid har til gengæld forhåbninger om, at Luis Suarez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.