Real Madrid mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Real Madrid byder velkommen til Atletico Madrid i La Liga på søndag på Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid har taget føringen i La Liga efter at have opnået 57 point fra deres første 22 kampe. Atletico Madrid halter ti point efter oven på 22 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Atletico Madrid er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Estadio Santiago Bernabeu La Liga.

Real Madrid har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede seks mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Atletico Madrid er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Atletico Madrid præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Real Madrid har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 22 kampe. De kan i stedet fremvise 18 sejre og tre uafgjorte. Real Madrid noterede sig en sejr i deres seneste 6 kampe på stribe.

Atletico Madrid kigger på 15 sejre, samt to uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Real Madrid har ikke tabt 56 af 58 af deres seneste hjemmekampe i La Liga
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 24 hjemmekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 15 kampe i La Liga
  • Atletico Madrid scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Atletico Madrid scorede i 16 af deres seneste 18 kampe i La Liga
  • Atletico Madrid var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Atletico Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Atletico Madrid vandt deres seneste 5 kampe

Form Real Madrid mod Atletico Madrid

Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Almeria nedlagt 3-2, hvorefter det blev 1-2 mod Las Palmas. Senest måtte også Getafe bøje sig i et 0-2 nederlag. Real Madrid har vist potent form på Estadio Santiago Bernabeu med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Atletico Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Sevilla nedlagt 1-0, hvorpå Valencia blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Rayo Vallecano, der blev slået med 2-1. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Atletico Madrid to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Real Madrid vandt ni kampe, scorede 24 mål og indkasserede ni i deres foregående 11 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 28 point. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Atletico Madrid sig seks point og to sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede otte gange.

Real Madrid vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Real Madrid kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Atletico Madrid.

Antonio Rüdiger, David Alaba, Daniel Carvajal, Eder Militao og Thibaut Courtois er blandt de fem spillere, som mangler for Real Madrid den kommende søndag.

Atletico Madrid må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Alvaro Morata, Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar, Gabriel Paulista, Memphis Depay og Vitolo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Atletico Madrid. Atletico Madrid vandt 3-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. Real Madrid plejer at være ok med at møde Atletico Madrid, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Estadio Santiago Bernabeu.

I de seneste 6 opgør i La Liga imellem Real Madrid og Atletico Madrid var begge hold på måltavlen. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Real Madrid og Atletico Madrid fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Real Madrid mod Atletico Madrid Spiltips

Joselu har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Real Madrid satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Atletico Madrid kigger til gengæld mod Alvaro Morata i håb om, at han kan udvide totalen på fem mål i hans seneste kampe i La Liga.

Real Madrid vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Atletico Madrid vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gange og tabte fem kampe. Målene flyder rimeligt frit for Real Madrid på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Atletico Madrids seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Real Madrid præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Atletico Madrid snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Real Madrids seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.