Real Madrid og Barcelona brager sammen i nyt El Clásico

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Real Madrid tager imod Barcelona på lørdag. Real Madrid indtager pladsen som nummer 3 i La Liga med 63 point efter 29 kampe. Barcelona er 2 point foran som nummer 2 for 29 kampe.

De er kun adskilt af få point i La Liga, og en sejr til Real Madrid vil sende dem foran Barcelona, når de mødes på Alfredo Di Stefano.

Real Madrid udvider sejrsstimen.

Real Madrid er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. Deres seneste tre kampe gav først Real Madrid en 3-1 sejr mod Celta Vigo, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Eibar, mens de i den seneste kamp sikrede sig en komfortabel 3-1 hjemmesejr over Liverpool i Champions League.

Real Madrid har været forholdsvis godt kørende på eget græs med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Barcelona på fortsat vinderkurs.

Man skal stå tidligt op for at følge med Barcelona i øjeblikket, hvor de kan fremvise imponerende 5 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først Barcelona en 4-1 sejr mod SD Huesca, herefter fulgte en 6-1 sejr mod Real Sociedad, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 1-0 sejr mod Real Valladolid.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Barcelona den kommende lørdag.

Real Madrid vs Barcelona h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2020 i La Liga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Real Madrid møder Barcelona med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga.

  • Real Madrid har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Barcelona har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 19 kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i seneste 13 af 14 kampe.