Real Madrid mod Bayern München – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er tid til at finde ud af, hvem der skal videre til næste runde af Champions League. Bayern München og Real Madrid mødes til deres returkamp på Estadio Santiago Bernabeu på onsdag med et 2-2 resultat fra den første kamp at se tilbage på.

Efter at have spillet en yderst underholdende og målrig uafgjort i den første kamp starter Bayern München og Real Madrid nærmest fra scratch i dette returkamp. Begge skal bare bruge én scoring for at sikre den videre adgang, men spiller de som i første kamp bliver det et brag igen.

Real Madrid er velkørende på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Real Madrid præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Bayern München kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i otte mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

 • Real Madrid scorede i 84 af deres seneste 86 hjemmekampe i Champions League
 • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 32 hjemmekampe
 • Real Madrid har ikke tabt 46 af 48 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 33 kampe
 • Real Madrid scorede i 35 af deres seneste 36 hjemmekampe
 • Bayern München har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe i Champions League
 • Bayern München scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
 • Der er scoret imod Bayern München i de seneste 11 udekampe
 • I 9 af de seneste 11 udekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 6 Bayern München udekampe , har summen af mål været over 3.5
 • Real Madrid har scorede i de seneste 16 kampe i træk de har spillet mod Bayern München i Champions League
 • Real Madrid har scorede i 23 af de senest 25 kampe mod Bayern München
 • I 10 ud af 11 seneste Real Madrid kampe mod Bayern München i Champions League var antallet af mål over 2.5
 • I 9 af de seneste 11 kampe Real Madrid har spillet mod Bayern München i Champions League har begge hold scoret
 • I de seneste 6 kampe i træk Real Madrid har spillet mod Bayern München har begge hold scoret

Odds til kampen mellem Real Madrid og Bayern München leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Real Madrid (1.83) | Uafgjort (3.80) | Bayern München (3.80)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.30) | Over 2.5 (1.61)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Brug for lidt ekstra midler til Real Madrid mod Bayern München? Få et risikofrit væddemål her

Real Madrid vs Bayern München – Seneste nyt

Real Madrid kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende onsdag igen skal i kamp. Daniel Carvajal får en fridag fra Real Madrid-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jude Bellingham, Antonio Rüdiger, Vinicius Junior, David Alaba, Eder Militao og Thibaut Courtois er blandt de seks spillere, som mangler for Real Madrid den kommende onsdag.

Bayern München må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Alphonso Davies, Kingsley Coman, Noel Aseko-Nkili, Konrad Laimer, Daniel Peretz, Serge Gnabry, Bouna Sarr og Tarek Buchmann bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayern München, når de drager til Estadio Santiago Bernabeu.

Lineup Real Madrid vs Bayern München

Form Real Madrid mod Bayern München

Real Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Real Sociedad, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 2-2 mod Bayern München, hvorpå Cadiz blev besejret 3-0.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Bayern München i øjeblikket. Mod Eintracht Frankfurt satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Real Madrid. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod VfB Stuttgart.

Real Madrid mod Bayern München – indbyrdes historik

Real Madrid har en stærk historik imod Bayern München, idet de har vundet seks times af de seneste ti meetings. Sidste gang de mødtes, satte Real Madrid skabet på plads med en overlegen 2-2 sejr.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af de seneste ti kampe mellem Real Madrid og Bayern München.

Real Madrid vandt syvaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tregange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Bayern München vandt treaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort togange og tabte femkampe. Real Madrid vil være optimistiske med hensyn til at få scoret på onsdag, eftersom Bayern München var ude at stand til at holde rent bur i deres seneste 10 udekampe i træk. Værterne kæmpede sig til et rent bur i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Real Madrid mod Bayern München – Hold øje med…

Vinicius Junior har tre mål i seks Champions League kampe for Real Madrid, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Bayern München. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Harry Kane, der har banket fire mål ind i Champions League.