Real Madrid mod Cadiz i La Liga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Real Madrid skal teste formen af mod Cadiz den kommende søndag, når de mødes i La Liga på Estadio Santiago Bernabeu. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Real Madrid nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 42 point for deres 17 kampe. Cadiz befinder sig inden runden rangeret 18 i tabellen med 13 point for 17 kampe.

Cadiz vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Real Madrid, når de to klubber brager sammen i La Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Real Madrid har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Cadiz.

 • Real Madrid vandt deres seneste 10 kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 24 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Madrid i de seneste 4 kampe
 • Cadiz har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Cadiz scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Cadiz i 8 af de seneste 10 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Cadiz har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Cadiz
 • I 3 ud af 4 seneste Real Madrid kampe mod Cadiz var antallet af mål over 2.5
 • I 3 ud af 4 seneste Real Madrid kampe mod Cadiz var antallet af mål under 3.5
 • Real Madrid har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Cadiz

Form Real Madrid mod Cadiz

Real Madrid er på rekordjagt.

Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Real Sociedad nedlagt 2-0, hvorefter det blev 2-0 mod Inter. Senest måtte også Atletico Madrid bøje sig i et 2-0 nederlag.

Cadiz drømmer om mere.

Cadiz har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Elche, hvorefter de opnåede 1-1 mod Granada. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Albacete.

Real Madrid v Cadiz Indbyrdes historik

Cadiz trak det korteste strå, da Real Madrid vandt en 3-0 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Cadiz noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.17, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Real Madrid 85% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 7.50 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 14.00 i gevinst på oddset for en sejr. Real Madrid møder Cadiz med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-1 for deres seneste 4 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Real Madrid og Cadiz hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Estadio Santiago Bernabeu i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Karim Benzema. Han har vist flaget for Real Madrid med 13 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Cadiz har til gengæld forhåbninger om, at Anthony Lozano kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.