Real Madrid mod Celtic Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Real Madrid byder velkommen til Celtic, når de skal op imod hinanden på Estadio Santiago Bernabeu til en spændende kamp i på onsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

Med 10 point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League har Real Madrid allerede sikret videre adgang til næste runde. Spørgsmålet er, om de også formår at gå videre på gruppens førsteplads.

Med blot 2 point på kontoen indtil videre skal Celtic hæve niveauet, hvis de skal sikre deres første sejr her i gruppespillet i Champions League.

Real Madrid oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Real Madrid præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Celtic ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Real Madrid mod Celtic Spiltips

Over/under: under 2.5 til odds 3.00

Fuldtid: Real sejr til odds 1.27; Real skal vinde for at sikre førstepladsen, det svært at se det ikke kommer til at ske, mod et celtic hold der ikke har noget at spille for.

BTTS: nej til odds 2.08

Vinicius Junior har været stærk for Real Madrid i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Celtic håber, at Callum McGregor kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Real Madrid vandt 8af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 2 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Celtic vandt 7 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1gange og tabte 2 kampe. Celtic præsterede 4 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Real Madrids seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Celtic spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.

Real Madrid mod Celtic Optakt

De seneste tre kampe har for Real Madrid givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Sevilla med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod RB Leipzig. Deres seneste opgør, mod Girona, indbragte et point i en1-1 kamp. Real Madrid har vist potent form på Estadio Santiago Bernabeu med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 6 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Celtic virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hearts, der blev nedlagt 3-4. Herefter spillede de 1-1 mod Shakhtar Donetsk, hvorpå Livingston blev besejret 0-3. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Celtic to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 9 mål.

Hjemmesejren til værterne fra Real Madrid er det oplagte valg, når de byder velkommen til Celtic i dét, der har alle muligheder for at gå hen og blive en målrig kamp.

Facts og finurligheder for Real Madrid v Celtic.

  • Real Madrid scorede i deres seneste 19 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Real Madrid vandt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Celtic har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste udekampe
  • Celtic scorede i 18 af deres seneste 19 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Celtic har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Celtic i 10 af de seneste 11 kampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Celtic har spillet, har begge hold scoret

Real Madrid vs Celtic – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Real Madrid, når de skal i aktion mod Celtic.

Aurélien Tchouaméni og Karim Benzema er blandt de 2 spillere, som mangler for Real Madrid på onsdag.

Celtic har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Stephen Welsh og Carl Starfelt bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Celtic, når de drager til Estadio Santiago Bernabeu.

Real Madrid mod Celtic – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Real Madrid med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag.