Real Madrid mod Deportivo Alaves i La Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Deportivo Alaves en svær kamp, når de brager ind i topholdet Real Madrid den kommende lørdag til en kamp i La Liga på Estadio Santiago Bernabeu. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Som nummer 1 har Real Madrid formået at skrabe 54 point sammen for 24 kampe. Med 20 point har Deportivo Alaves for 24 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i La Liga.

Både Real Madrid og Deportivo Alaves har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Real Madrid ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 5 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Deportivo Alaves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Deportivo Alaves.

 • Real Madrid har ikke tabt 28 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Real Madrid i 5 af de seneste 7 hjemmekampe
 • Real Madrid har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Deportivo Alaves har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Deportivo Alaves tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 10 af de seneste 12 kampe
 • I 14 ud af 16 seneste Real Madrid kampe mod Deportivo Alaves var antallet af mål over 2.5
 • Real Madrid har vandt i 14 af 16 seneste kampe mod Deportivo Alaves
 • Real Madrid har har ikke tabt i 17 af 19 seneste kampe mod Deportivo Alaves
 • Real Madrid har scorede i 17 af de senest 19 kampe mod Deportivo Alaves
 • I de seneste 3 kampe i træk Real Madrid har spillet mod Deportivo Alaves har begge hold scoret

Form Real Madrid mod Deportivo Alaves

Real Madrid bøjer sig ikke

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Madrid i øjeblikket. Mod Granada satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Villarreal. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Paris SG.

Deportivo Alaves fortsat skidt kørende.

Deportivo Alaves har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Barcelona. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Elche, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Valencia.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Real Madrid til 1.19 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver Real Madrid 84% chance for at tage tre point mod Deportivo Alaves. Det svarer til, at man får 1.19 på oddset for sejr til Real Madrid, mens uafgjort giver 6.55 gange igen. En væddemål på en udesejr til Deportivo Alaves betaler dig pengene 15.00 gange igen på oddset.

Real Madrid v Deportivo Alaves Indbyrdes historik

Deportivo Alaves endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Real Madrid i La Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-1 og 4-1. Bookmakerne giver Real Madrid 84% chance for at tage tre point mod Deportivo Alaves. Det svarer til, at man får 1.19 på oddset for sejr til Real Madrid, mens uafgjort giver 6.55 gange igen. En væddemål på en udesejr til Deportivo Alaves betaler dig pengene 15.00 gange igen på oddset. Real Madrid møder Deportivo Alaves med en historik imellem klubberne, der siger 8-0-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 8 af de seneste 10 opgør mellem Real Madrid og Deportivo Alaves var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Real Madrid og Deportivo Alaves ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Estadio Santiago Bernabeu.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Karim Benzema. Han har vist flaget for Real Madrid med 17 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Deportivo Alaves har til gengæld forhåbninger om, at Joselu kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 12 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.