Real Madrid jagter sikre point mod kriseramte gæster

Der venter Eibar en svær kamp, når de brager ind i topholdet Real Madrid den kommende lørdag til en kamp i La Liga på Alfredo Di Stefano. Real Madrid er placeret som nummer 3 i stillingen med 60 point for 28 kampe. Eibar ligger til gengæld 37 point bagefter som nummer 18.

Toppen af tabellen møder bunden af La Liga og Real Madrid håber på at udstille forskellen, når de møder Eibar.

Real Madrid fortsætter pointhøsten.

Real Madrid vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe vandt Real Madrid 2-1 mod Elche, før de vandt en 3-1 sejr mod Atalanta i Champions League for så senest at præstere en 3-1 sejr mod Celta Vigo.

Real Madrid har leveret solide præstationer på eget græs med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

Eibar håber på frisk start.

Eibar går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I Eibars 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Cadiz, hvorpå fulgte et 3-1 nederlag mod Villarreal, mens de senest spillede 1-1 Athletic Bilbao.

Ovenpå beskedne 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Eibar sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på lørdag.

Real Madrid vs Eibar h2h

Head-2-Head

Real Madrid har godt greb

Real Madrid vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Municipal de Ipurua i december 2020 i La Liga. Der er næsten mål-garanti, når Real Madrid møder Eibar, da 9 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Real Madrid har haft et stærkt greb om Eibar på det seneste og vandt 8 af de 10 foregående møder i La Liga.

  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid har scoret i seneste 25 af 27 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Real Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Eibar ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Eibar ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Eibar har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Eibar kampe var antal mål UNDER 3.5.