Real Madrid mod Elche i La Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Real Madrid skal teste formen af mod Elche den kommende søndag, når de mødes i La Liga på Estadio Santiago Bernabeu. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Real Madrid nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 49 point for deres 21 kampe. Elche befinder sig inden runden rangeret 15 i tabellen med 22 point for 21 kampe.

Elche vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Real Madrid, når de to klubber brager sammen i La Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Real Madrid har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 6 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Real Madrid v Elche.

 • Real Madrid har ikke tabt 26 af 27 af deres seneste hjemmekampe
 • Real Madrid vandt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Madrid i 4 af de seneste 5 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Elche har spillet, har begge hold scoret
 • Elche scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Elche i 10 af de seneste 12 udekampe
 • Elche vandt deres seneste 3 kampe
 • Real Madrid har har ikke tabt i de 7 seneste kampe i træk mod Elche
 • Real Madrid har vandt i 6 af 7 seneste kampe mod Elche
 • I de seneste 3 kampe i træk Real Madrid har spillet mod Elche har begge hold scoret
 • Real Madrid har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Elche
 • I 6 ud af 7 seneste Real Madrid kampe mod Elche var antallet af mål under 3.5

Form Real Madrid mod Elche

Real Madrid inde i god stime.

Real Madrid går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Barcelona, før de nedlagde Athletic Bilbao med 2-0. Mod Elche blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Elche inde i god stime.

Elche er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 1-0 over Espanyol samt Villarreal. Serien blev dog bremset mod Real Madrid i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Real Madrid til 1.14 på oddset virker som et fristende bud på på søndag. Bookmakerne giver Real Madrid 88% chance for at tage tre point mod Elche. Det svarer til, at man får 1.14 på oddset for sejr til Real Madrid, mens uafgjort giver 8.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Elche betaler dig pengene 21.00 gange igen på oddset.

Real Madrid v Elche Indbyrdes historik

Real Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i Oktober 2021 i La Liga. Real Madrid møder Elche med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-0 for deres seneste 7 kampe i La Liga. I 5 af de seneste 7 opgør mellem Real Madrid og Elche var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Real Madrid og Elche ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Estadio Santiago Bernabeu.

Topscorer i form

Hold øje med Karim Benzema når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Real Madrid, mens sæsontotalen læser 17 kasser lige nu.

Lucas Boye har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Elche, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.