Real Madrid kan hale ind på Atletico i udsat kamp

Real Madrid er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Alfredo Di Stefano den kommende tirsdag. Gæsterne fra Getafe vil dog være på udkig efter overraskelsen, eftersom hjemmeholdet ikke viser skræmmende form i La Liga. Med en placering som nummer 3 i tabellen har Real Madrid samlet 43 point efter 21 kampe. På 24 point befinder Getafe sig rangeret som nummer 13 for lige så mange kampe.

Real Madrid vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Atletico Madrid når de to parter mødes på tirsdag.

Real Madrid drømmer om mere.

Real Madrid har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers La Liga. I deres tre foregående kampe har Real Madrid udspillet Deportivo Alaves i en 4-1 sejr, hvorefter de tabte 2-1 mod Levante for senest at sikre en 2-1 sejr mod SD Huesca.

Med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december har formen på hjemmebane været fin for Real Madrid i de senere uger. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr på tirsdag.

Getafe fortsat skidt kørende.

Getafe ankommer til kampen den kommende tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i La Liga. i deres seneste tre kampe Getafe blev udspillet af Athletic Bilbao i et 5-1 nederlag, før de spillede 0-0 mod Deportivo Alaves for så senest at tabe 3-0 mod Sevilla.

Getafe kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner det dog stadig en lige lovlig stor opgave for Getafe.

Real Madrid vs Getafe h2h

Getafe formåede ikke til at slippe igennem forsvaret hos Real Madrid i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 3-0 sejre. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Real Madrid på det seneste har været i stand til at “læse” Getafe godt med en 9-1-0 historik i La Liga før denne kamp.

  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Real Madrid har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Real Madrid har scoret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Real Madrid har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • Der er scoret imod Real Madrid i de seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Real Madrid kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Getafe ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Getafe har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Getafe kampe var antal mål UNDER 3.5.

Ifølge bookmakerne er Real Madrid favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.57 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Real Madrid har 64% chance for en sejr mod Getafe. Er du fristet af et væddemål på Getafe er den bedste pris 7.00 på oddset med.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.05 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 49% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.83 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics