Showdown hos Real Madrid: Kan Gladbach vælte giganten

Alt, og vi mener virkelig alt, er på spil i Champions League gruppe B, når de fire hold onsdag aften træder an til sidste runde. Alle fire hold kan gå videre, alle kan ryge ud, og kun Gladbach er sikret europæisk deltagelse til foråret, inden de går på banen. Tyskerne giver 5.50 på oddset for en sejr, mens Real Madrid giver 1.69 på oddset for tre point.

Der er vildt mange scenarier, som kan komme i spil i denne gruppe, og Real Madrid kan nå at slutte på alle fire placeringer. De går videre, hvis de slår Gladbach, eller hvis de spiller uafgjort, og Inter slår Shakhtar. De vinder sågar gruppen, hvis de slår Gladbach og Shakhtar ikke vinder. Visse medier vurderer Sergio Ramos og Dani Carvajal for tvivlsomme, men mon ikke begge defensive profiler bliver gjort klar til kampen? Valverde og Eden Hazard skulle til gengæld begge helt sikkert være ude.

Der er også flere forskellige scenarier, som kan sende Gladbach videre til næste runde. De skal enten undgå nederlag, eller håbe på uafgjort mellem Shakhtar og Inter. Vinder tyskerne over Real Madrid, vinder de også gruppen og de kan i hvert fald ikke slutte dårligere end nummer tre. Denis Zakaria er tvivlsom til opgøret, ligesom Nico Elvedi også vurderes til at hænge i en tynd tråd.

Det var ikke ligefrem forventet, at Gladbach ville toppe gruppen inden sidste runde og de kunne allerede have klaret sig igennem, hvis de ikke havde indkasseret mål i tillægstiden mod både Real Madrid og Inter. De har vist deres farlighed, og kommer ikke til at forlade Madrid uden i det mindste at bide fra sig. Vi tror på en mindst lige så underholdende duel som i på BORUSSIA-PARK.

Flere interessante tips