Førstepladsen er på spil når Real Madrid tager imod Inter i Champions League

Real Madrid tager imod Inter på tirsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Real Madrid har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange. 

Hvad målscoring angår, er Inter ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Real Madrid v Inter statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Real Madrid spilles til 2.05, mens bedste odds på uafgjort er 3.70. Endelig kaster en udesejr til Inter 3.55 af sig på oddset.

Real Madrid går ind til opgøret sikker på videre adgang til knockout-kampene. De har dog stadig ikke sikret førstepladsen, som lige præcis Inter kan stjæle fra dem. Uafgjort rækker dog til at forblive nummer et for Real Madrid.

Inter kan prale ad 10 point og er sikker på videre adgang i turneringen. De er tvunget til en sejr i Madrid, hvis de også vil gå videre som nummer et.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Real Madrid49% chance for at tage tre point mod Inter. Det svarer til, at man får 2.05 på oddset for sejr til Real Madrid, mens uafgjort giver 3.70 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Inter betaler dig pengene 3.55 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Real Madrid v Inter.

  • Real Madrid har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Real Madrid har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Real Madrid har scoret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk.
  • Inter har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Inter kampe var antal mål UNDER 3.5.

Lineup Real Madrid vs Inter

Form Real Madrid mod Inter

Real Madrid er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FC Sheriff nedlagt 3-0, hvorefter det blev 2-1 mod Sevilla. Senest måtte også Athletic Bilbao bøje sig i et 1-0 nederlag.

Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Venezia nedlagt 0-2, hvorpå Spezia blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Roma, der blev slået med 0-3.

Real Madrid v Inter Indbyrdes historik

Real Madrid formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Inter i Champions League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i september 2021 og 2-0 i november 2020. Real Madrid møder Inter med en historik imellem klubberne, der siger 5-0-1 for deres seneste 6 kampe i Champions League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 6 kampe mellem Real Madrid og Inter. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Real Madrid giver 2.05 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens Inter giver 3.55 på oddset.

Manden med målnæsen

Real Madrid satser på Karim Benzema til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 6 mål. Hakan Calhanoglu har leveret varen for Inter i deres seneste kampe. Både han og hans landsmænd satser på, at han kan føje flere mål til de 4, han præsterede i deres seneste seks kampe.